Rig familie søger kærestepar til sandt drømmejob: 750.000 kroner om året for at bo i ferieparadis

Skrevet af Henrik R

05/06/2022
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Er du vild med sol, tropiske strande og en ganske respektabel lønseddel, så er dette job garanteret noget for dig.

Dagens topnyheder

Det er ikke så ofte at det sker, men indimellem falder man over et jobopslag, der næsten er for godt til ikke at søge. Og dette opslag fra en yderst velhavende familie kunne meget vel være sådan et. 

En meget rig familie har netop for nyligt offentliggjort et jobopslag, der ikke bare byder på en ganske glimrende lønseddel, men også giver mulighed for at nyde ferieparadiser uden lige, tre forskellige steder i verden.

Familien bag opslaget er som sagt ganske velhavende, og har er derfor i besiddelse af intet mindre end tre hjem, med tilhørende store områder i både Napoli, Florida og Bahamas - og de ansatte vil ganske givet blive bedt om at arbejde alle tre steder - det skriver Unilad.

Som udgangspunkt handler jobopslaget om familiens private ø i Bahamas, hvor de søger ansatte, der kan vedligeholde øen og hjemmet, når familien ikke er til stede. 

Der er som sådan ikke særlige krav til jobansøgere ud over et specifikt, og lettere spøjst krav - familien søger nemlig et kærestepar, der sammen kan varetage opgaven. 

Jobbet vil kræve, at parret er villige til at arbejde på tværs af de mange hjem, der er baseret i henholdsvis Napoli, Florida og Bahamas. Så lige meget hvor du bliver sendt hen, vil du befinde dig i eksotiske omgivelser. Og ikke mindst have muligheden for at rejse en del mere, end hvad det ellers umiddelbart er muligt for tiden.

I løbet af det seneste års tid og coronakrisen, har familien brugt størstedelen af deres tid på den private ø i Bahamas, men med færre restriktioner i takt med at verden åbner mere op, forventer familien at benytte sig mere af alle tre lokationer. 

Udover den glimrende løn og mulighed for at opholde sig under sydens sol bringer jobbet ligeledes en masse frynsegoder med sig. De ansatte vil have mulighed for gratis indlogering uanset hvor man nu havner, men familien sørger også for, at de nye ansatte er sunde og raske.

Alt efter kvalifikationer vil de valgte ansøgere blive betalt mellem $ 100,000 - $ 120,000 om året afhængigt af erfaring, med sundhedspleje og tandlægeydelser og en arbejdsbil, kvit og frit som en del af aftalen.

Lucy Challenger, grundlægger af Polo & Tweed,platformen hvor jobopslaget blev delt, har udtalt: "Dette er virkelig en once-in-a-lifetime stilling. Så meget, at klienten grinende fortalte mig, at han var fristet til at ansøge om jobbet selv,”

Hun tilføjede: "Det er overflødigt at sige, at vi er blevet oversvømmet med svar, siden jobbet gik live på vores hjemmeside i løbet af weekenden. Men vi har endnu ikke udarbejdet en kort liste, så vi vil opfordre interesserede par til at sende deres CV'er med det samme,”

Du skal selvfølgelig være i besiddelse af en kæreste, som selvfølgelig også skal være med på ideen, men lige under en million kroner i løbet af et år i Bahamas, Florida eller Napoli, lyder som noget for de fleste.