Robert Hansen mister job efter voldsanklager

Omstændighederne omkring Robert Hansens og Nynne Larsens brud ser ud til at have fået store konsekvenser for førstnævnte.

Man har som bekendt kunne følge med i Robert Hansen og hans ekskæreste Nynne Larsens brud fra sidelinjen, hvilket skulle være kommet i kølvandet på en voldsepisode under en ferie i Spanien.

Det er en uge siden, at Nynne Larsen delte et billede på sin Instagram, hvor hun var helt blå og forslået i ansigtet, hvilket hun anklager Robert Hansen for at have gjort.

Læs også

37-årig familiefar skulle hente søn og datter i børnehave: Så bliver han overfaldet

Det er blevet bekræftet af begge parter, at den voldelige episode har fundet sted. 

Men nu ser det ud til, at episoden har fået konsekvenser for Robert Hansen. 

Han er nemlig ikke længere at finde på Tajmers liste over foredragsholdere, hvilket betyder, at han ikke længere kan bookes. Dette bekræfter virksomheden over for Ekstra Bladet

Robert Hansen har også siden 2017 været ambassadør for Hjerteforeningen, hvilket de dog bekræfter over for Ekstra Bladet, at han ikke er længere. Man får dog ikke bekræftet, hvorvidt opsigelsen skyldes episoden i Spanien.

Der bliver dog stadig linket til en indsamling hos Hjerteforeningen, når man klikker ind på Robert Hansens Instagram, men linket er ikke længere aktivt, hvorfor det ikke kan bruges. 

Skuespilleren har dannet par med Nynne Larsen siden september sidste år, men forholdet er nu helt slut.

Nynne Larsen oplyser til Ekstra Bladet, at hun ikke ønsker at politianmelde Robert Hansen.

Læs også

Efter 10 år slår McDonald’s fast: Det fungerer rigtig godt

 

Dagens Gossip