Rørende video: Se Christian Eriksen 'hjemme'

Foto: Inter

Christian Eriksen er tilbage i Inter, men han kommer til at skulle bruge hjælp for at komme helt på benene igen.

Inter, hvor Christian Eriksen til daglig spiller klubfodbold, er onsdag kommet med en klar udmelding om, hvad der kommer til at ske med Danmarks største stjerne.

Læs også

Lars Løkke Rasmussen overrasker

Således skal Christian Eriksen altså ikke forvente spilletid, hvilket som bekendt kommer efter, at han faldt sammen efter et hjertanfald under åbningskampen ved EURO 2020 mod Finland, da de to landshold tørnede sammen i Parken i København.

Foto: Inter

Dette kan blandt andet skyldes, at den 29-årige stjerne på Rigshospitalet fik indopereret en ICD-enhed, der har til formål at sikre, at han ikke rammes af et hjertestop igen.

Inter spiller i den bedste italienske række, Serie A, som, efter Federazione Italiana Giuoco Calcio (FIGC) indførte reglen, ikke tillader spillere at spille, hvis man har en pacemaker indopereret.

OMFATTENDE PROGRAM

Christian Eriksen vil i stedet komme til at fortsætte med at deltage i et særligt og omfattende rehabiliteringsprogram, hvilket han kommer til at gennemføre i tæt samarbejde med danske læger i København, men naturligvis også lægerne i Inter. 

"Han mødtes i morges med klubbens chefer, træneren, spillerne og alle ansatte," kommer det fra klubben i en pressemeddelelse

"Eriksen har det godt og er i fremragende fysisk og psykisk tilstand."

Læs også

Søn overrasker sin mor efter syv måneder: Hendes reaktion er slet ikke som forventet

 

Dagens Gossip