Røveri i Roskilde: 19-årig student frarøvet sin studenterhue

Skrevet af redaktion

28/06/2012
Selv studenterhuerne er åbenbart attraktive for røverne. I hvert fald blev en 19-årig kvinde i nat frarøvet sin studenterhue på Jernbanegade i Roskilde. Det skete ved 2-tiden, hvor den 19-årige sad på en bænk foran togstationen og ventede på at blive afhentet efter en tur i byen. Ved siden af hende stod to udenlandske kvinder, hvoraf den ene pludselig tildelte den 19-årige et knytnæveslag i ansigtet efterfulgt af tyveri af offerets telefon og dankort fra en taske samt offerets studenterhue med et hak i skyggen. Begge udenlandske kvinder flygtede i løb med offeret bagefter via parkeringspladsen øst for stationen og en trappe til Københavnsvej, hvor de forsvandt ved Røde port. Offeret beskrev de to udenlandske kvinder som: A: kvinde, udenlandsk baggrund formentlig tyrkisk, 18-20 år, ca. 165 cm høj, almindelig af bygning, langt bølget hår til midt på ryggen, iført sort cardigan til hoften, sorte stramme jeans, blå trøje under cardigan; B: kvinde, udenlandsk baggrund formentlig tyrkisk, 18-20 år, ca. 160 cm høj, spinkel af bygning, ingen oplysning om beklædning. Politiet fandt trods eftersøgning med flere patruljevogne ikke de to kvinder.

Dagens topnyheder

Selv studenterhuerne er åbenbart attraktive for røverne. I hvert fald blev en 19-årig kvinde i nat frarøvet sin studenterhue på Jernbanegade i Roskilde. Det skete ved 2-tiden, hvor den 19-årige sad på en bænk foran togstationen og ventede på at blive afhentet efter en tur i byen. Ved siden af hende stod to udenlandske kvinder, hvoraf den ene pludselig tildelte den 19-årige et knytnæveslag i ansigtet efterfulgt af tyveri af offerets telefon og dankort fra en taske samt offerets studenterhue med et hak i skyggen. Begge udenlandske kvinder flygtede i løb med offeret bagefter via parkeringspladsen øst for stationen og en trappe til Københavnsvej, hvor de forsvandt ved Røde port. Offeret beskrev de to udenlandske kvinder som:
  • A: kvinde, udenlandsk baggrund formentlig tyrkisk, 18-20 år, ca. 165 cm høj, almindelig af bygning, langt bølget hår til midt på ryggen, iført sort cardigan til hoften, sorte stramme jeans, blå trøje under cardigan;
  • B: kvinde, udenlandsk baggrund formentlig tyrkisk, 18-20 år, ca. 160 cm høj, spinkel af bygning, ingen oplysning om beklædning.
Politiet fandt trods eftersøgning med flere patruljevogne ikke de to kvinder.