Roskilde Festival deler overraskende hovednavn: Foo Fighters indtager Orange Scene i 2024

07/11/2023 15:45

Emil Martesen

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foo Fighters bliver at finde på Orange Scene, når Roskilde Festival slår dørene op til endnu et brag af en fest.

Mest læste i dag

Roskilde Festival "got another confession to make".

En episk musikkamp er ved at udfolde sig på Roskilde Festival 2024, og de har netop annonceret et træk, der vil sætte ild i rockerhjerter verden over.

Foo Fighters, de uovertrufne rockhelte fra USA, har trådt op som headliner på Orange Scene, og deres hylende comeback til Danmark har sendt bølger gennem festivalpublikummet.

Men for danske rockfans falder dagen i dén grad på et dårligt tidspunkt.

På den skæbnesvangre dato den 5. juli vil Roskilde Festival kræve, at fans tager stilling til et af de mest smertefulde musikvalg i mands minde: Skal du kaste dig ind i Foo Fighters' sprudlende rockorgie på festivalen, eller lade dig forføre af Rammsteins tyske pyro-spektakel i Valbyparken samme dag?

Foo Fighters er ingen nybegynder på Roskilde Festival, og de har allerede sendt festivalen i kog i 2017 og 2005. Dave Grohl, frontmand og rockgud, har også tidligere indtaget festivalen som trommeslager for ikoniske Nirvana og Them Crooked Vultures.

Men 2024-udgaven vil blive mindeværdig, da det er deres første optræden i Danmark efter tabet af deres utrolige trommeslager, Taylor Hawkins. Med Josh Freese som det nye power-house i Foo Fighters er det som at vende hjem til familien, hvor kærligheden stadig brænder.

Så begynder det episke slag om publikums sjæle - vil det blive den elskelige Foo Fighters eller de tyske ildkunstnere, Rammstein?

Roskilde finder sted fra onsdag 3. juli til lørdag 6. juli mens opvarmning finder sted fra lørdag 29. juni.