Roxette-forsangeren er død

Foto: Janerik Henriksson/TT/Ritzau Scanpix

Forsangeren fra den populære svenske popgruppe, Roxette, er gået bort.

Sverige har gennem årene leveret nogle fantastiske musikere. Roxette indtager uden tvivl pladsen lige efter ABBA på den liste, men den fantastiske popgruppe har desværre mistet sit største medlem.

For ganske få minutter siden blev det offentliggjort, at forsangeren Marie Frederiksson er gået bort. Det gør hun i en alder af 61 år. Det skriver det svenske medie Aftonbladet, hvor hendes mangeårige Roxette-partner Per Gessle bekræfter hendes død.

Syg i mange år

Den svenske hitsanger har været syg i mange år. Tilbage i 2002 besvimede hun i hendes hjem, og årsagen viste sig at være en tumor i hjernen. 

I mange år kæmpede hun i et længere sygdomsforløb, og selvom hun blev erklæret helbredt, så satte tumoren tunge spor hos sangerinden.

Per Gessle udtalte til den tyske tv-kanal RTL, at hun næsten var blevet blind på det ene øje, og at hun havde meget svært ved at gå. Det var i forbindelse med hendes kræftsygdom.

Sangen 'She's got the look' er meget vel den mest populære sang, som Roxette står bag.

 

Marie Fredikssons manager fortæller i en pressemeddelese, at det er følgerne fra hendes tidligere sygdom, der kostede hende livet den 9. december.

"Det er med stor sorg, at vå må meddele, at en af vores største og mest elskede kunstnere er gået bort. Marie Fredriksson døde om morgenen 9. december som følge af sin tidligere sygdom«. skriver hendes manager," lyder det fra manageren Marie Dimberg i en pressemeddelelse.

Roxette bestod af Per Gessle og Marie Frederiksson.

Læs også

MasterChef-kok er død

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip