Ruben Søltoft med trist afsløring: Derfor forsvandt han

Skrevet af Nicolai Busekist

63 uger siden

|

27/03/2023
Nyheder
Foto: Lasse Lagoni/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix
Foto: Lasse Lagoni/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix
Det er ikke meget, man har hørt til komiker og skuespiller Ruben Søltoft på det seneste. Nu har han endelig afsløret, hvad årsagen er.

Dagens topnyheder

Hvis du har undret dig over, hvorfor man ikke har hørt det store til Ruben Søltoft i løbet af de seneste par år, er du ikke ene om dette.

Faktisk er der mange, der har undret sig en del over dette, da det kun er ganske lidt, man har hørt fra den 35-årige komiker.

Men nu er han tilbage, og han har endelig valgt at løfte sløret for, hvad der ligger til grund for, at han har været væk i de seneste par år.

Det sker i et opslag på det sociale medie Instagram, hvor han afslører, at han gik ned med stress for to år siden.

"Kære jer! Der har godt nok været stille herinde i lang tid. Det har der, fordi jeg gik ned med stress for to år siden," skriver den kendte komiker i sit opslag.

Han fortæller også, at han endelig er ved at have det bedre. I samme ombæring fortæller han også, at han er begyndt at optræde igen, og at han synes, at det er 'vidunderligt'.

"Det går endelig bedre, hvilket er virkelig dejligt! Jeg har savnet jer og det er vidunderligt at være ude at optræde igen," skriver han.

Til slut sender han også en tanke til de omtrent 40.000 følgere, der har valgt at 'smutte' i de år, hvor man ikke har hørt særlig meget fra ham.

"Kæmpe forståelse til de 40k følgere, som er smuttet - jeg håber resten af jer bliver hængende. Kh rubi," lyder det til slut.

Han har ikke meldt noget ud om, hvorvidt han har planer om at skulle på turné med et nyt show endnu.

Sidst han var på turné, var tilbage i 2018, hvor han turnerede rundt i hele Danmark med showet 'Ting Fra Min Mund', som mere end 45.000 personer købte billet til.