Sådan gik det galt for Albert Dyrlund

Foto: YouTube

YouTube-stjernen Albert Dyrlund afgik onsdag ved døden i Italien, hvor han styrtede ned fra et bjerg

Da 22-årige Albert Dyrlund onsdag afgik ved døden i bjergene i Val Gardena i det sydlige Tyrol, var det en tragisk ulykke.

Læs også

Albert Dyrlund er død

Ifølge SE og HØR var YouTube-stjernen i færd med at optage en video til sin YouTube-kanal, da han styrtede ned fra et bjerg. B.T. skriver, at han var på stedet sammen med en række venner, der sandsynligvis - desværre - overværede den tragiske ulykke. 

Den italienske udgave af Yahoo skriver, at ulykken indtraf på vandreruten Forcella Pana, der ligger et kort stykke fra Seceda i det bjergrige område. 

Det italienske medie Rai News har skrevet om den tragiske ulykke, der førte til Albert Dyrlunds død. Ifølge mediet skete ulykken kl. 17.15, hvor han angiveligt faldt ned fra et bjerg.  

Mediet skriver, at den danske influencer faldt omkring 200 meter. Man forsøgte at redde ham, men da en redningshelikopter ankom til stedet, var han allerede død. 

Det tysksprogede medie stol.it skriver ifølge Ekstra Bladet, at Albert Dyrlund var i gang med at optage en video af en amerikansk ven, der tog et panoramafoto. 

En redningshelikopter blev - som sagt - sendt til stedet. Den blev sendt fra Brixen Sygehus i Bressanone i Sydtirol knap 30 kilometer væk. Redningshelikopterens arbejde blev angiveligt besværliggjort af en tæt tåge.

Læs også

Bendtner raser mod Philine: Jeg synes, det er dårlig stil

Da det lykkedes for redningshelikopteren at lokalisere Albert Dyrlund, blev en bjergredder og en læge firet ned. Her blev den 22-årige YouTuber erklæret død på stedet. 

 

Dagens Gossip