Sangerinde: Kræft gjorde mig sympatisk

Selv om brystkræft kan være en altødelæggende diagnose at få stillet, er det ikke nødvendigvis udelukkende negativt at blive ramt af sygdommen.

Det kan den australske sangerinde Kylie Minogue skrive under på. Hun er nemlig sikker på, at hendes brystkræft gjorde, at folk begyndte at kunne lide hende bedre.

Det fortæller hun til magasinet Event.

- At blive ramt af kræft er noget af de mest forfærdelige i verden. Men der er også helt klart noget positivt ved det. Det ændrer dig, og det ændrer den måde, folk ser på dig. Når jeg møder folk på gaden, kan jeg mærke, at de ikke længere kun ser Kylie, men at de også ser en kvinde, som har gået igennem noget helt forfærdeligt, forklarer den 46-årige "Spinning Around"-hitmager.

Spørger man sangerinden, er der dog også en helt anden grund til, at hun er populær, og at folk godt kan relatere til hende, selv om hun er en kendis.

- Jeg har jo haft den her enormt succesfulde karriere, men folk kan godt se, at jeg ikke har hele pakken. Jeg har ikke det langvarige forhold, og jeg har ingen børn. Det er bare ikke sket for mig, siger hun.

Kylie Minogue fik brystkræft i 2005 og er i dag kureret for sygdommen.

/ritzau/FOKUS

 

Dagens Gossip