Sara bro vælger at trække sig fra konkurrence

Lige nu er Sara Bro aktuel i ‘Vild med dans’, men tilbage i maj var hun med i optagelserne til 5.Gear. Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Sara Bro måtte under tv-optagelserne modtage iltbehandling, og valgte herefter at trække sig fra konkurrencen.

I programmet 5. Gear kastes en række kendisser ud i vilde stunts og hæsblæsende ræs. Tidligere på året deltog radioværten Sara Bro i programmet, men det blev ikke en udpræget fornøjelse for hende. Lige nu er hun aktuel i ‘Vild med dans’, men tilbage i maj var hun med i optagelserne til 5.Gear. 

Læs også

Kvinde deler trick: For mindre end 20 kroner kan du slippe for edderkopper i dit hjem

I programmet kan man se en presset Sara Bro.

“Jeg har det megadårligt. Jeg kan ikke gå ind i den igen nu, så skal der gå et stykke tid. Jeg har det sindssygt dårligt til overhovedet at kunne køre det sidste løb,” siger Sara Bro og henviser til, at hun ikke kan sætte sig ind i bilen igen.

Kastede op og fik iltbehandling 

Nederst i artiklen kan du se klippet, hvor Sara Bro modtager iltbehandling. Det samme gør makkeren Maria Jencel, der er radiovært og journalist. Ifølge Maria Jencel kastede de også begge op. Det afslørede hun i et opslag på Instagram. 

"Igår blev de her to fartbøller hentet i ambulance, kastede op og fik ilt pga af rundtossethed. Jeg ved ikke, om jeg kan sige, at jeg glæder mig til, at I kan se det hele til efteråret - men I kan i hvert fald se det hele til efteråret!,” skriver Maria Jencel i sit opslag.

 

Du kan se programmet her på Dplay 

 

Læs også

Uhyggeligt kiks i Bagedysten: Døde mennesker og blod

 

 

Dagens Gossip