Sara Maria Franch-Mærkedahl deler trist nyt

Skrevet af Henrik R

22/08/2023
Foto: Anthon Unger/Ritzau Scanpix
Foto: Anthon Unger/Ritzau Scanpix
Den tidligere TV2-vejrvært kommer med en trist meddelelse.

Dagens topnyheder

Sara Maria Franch-Mærkedahls Instagram-profil har været usædvanligt stille på det seneste, noget hendes næsten 30.000 følgere har bemærket. Tv-værten har nu afsløret årsagen bag stilheden.

I et nyt opslag på Instagram delte Sara Maria Franch-Mærkedahl nyheden om, at hendes far er alvorligt syg. “Min lille papi har det desværre rigtig dårligt. Og mit hjerte er helt utrolig ulykkelig over situationen. I morgen kommer han på hospice, og det skal mit system lige rumme,” skrev hun.

Reaktionerne på det ærlige opslag har været mange og støttende. Kendte som skuespiller Ditte Hansen, “Vild med dans”-veteran Silas Holst, og tv-vært Heidi Frederikke har sendt hjerte-emojis i kommentarfeltet.

Sara Maria Franch-Mærkedahl tilføjede, at hun sandsynligvis ikke vil være så aktiv på sin Instagram fremover, da hun ønsker tid til at trække vejret midt i denne svære situation.

I opslaget delte Sara Maria Franch-Mærkedahl også rørende fotos af hendes døtre, Kastanje og Vega Marie, sammen med hendes far under teksten “Verdens bedste morfar,” samt et foto af sin far.

Herunder kan du se Sara Maria Franch-Mærkedahls opslag på Instagram: