Sarah Grünewald træt af sine bryster

Skrevet af Mathias Busekist

23/05/2021
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix.
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix.
Det er ikke nogen hemmelighed, at man kan finde mange mennesker, der mener, at Sarah Grünewald har et meget flot udseende.

Dagens topnyheder

Man kan vel gå så langt som at sige, at nogle kvinder er misundelige på modellen og tv-værten, men det ville hun ikke kunne forstå, for hun er nemlig slet ikke tilfreds med sit udseende. 

Det er naturligvis ikke hele hendes udseende, hun mener, der mangler forbedringer, men derimod hendes bryster, som hun slet ikke er tilfreds med. 

Det skriver SE og HØR.

Dette knyttede hun nogle ord til, da Mathilde stillede et spørgsmål til "Sara og Monopolet": Kan jeg få lavet mine bryster og stadig lære mine børn, at de skal elske sig selv, som de er? 

Dette spørgsmål hoppede Sarah Grünewald på, da det lige var et dilemma, hun kunne tale om. 

"Der er noget med tyngdekraften, når vi kvinder bliver ældre. Jeg står fuldstændig i Mathildes situation lige nu. Med et par bryster, der går den forkerte vej. Jeg ser bare pænest ud med hænderne oppe over hovedet, men sådan kan jeg jo ikke stå hele tiden. Jeg er nået den erkendelse," kommer det fra tv-værten, som efterfølgende tilføjer:

"For mig handler det ikke om at skulle ud at vise de her bryster frem på stranden. Det handler om, at jeg bliver simpelt hen så trist, når jeg kigger mig selv i spejlet. Jeg kan ikke træne større bryster." 

Sarah Grünewald fik dermed besvart spørgsmålet, hvor hun både gav lytteren samt sig selv grønt lys til at få en brystoperation. 

Der skal dog ikke herske nogen tvivl om, at mange ville mene, at Sarah ikke har noget at være ked af det over.