Se billedet: Thorning falder foran hele verdenspressen

Et øjebliks uopmærksomhed gav søndag eftermiddag statsminister Helle Thorning-Schmidt (S) masser af ekstra opmærksomhed, da hun var på vej ud fra den franske præsidents palæ, Elysée, i Paris efter at have deltaget i marchen for ytringsfrihed.

På vej ud til den ventende presse træder Thorning forkert på sidste trappetrin - og falder for rullende kameraer ned på knæ på gårdspladsens småsten.

Forsvarsminister Nicolai Wammen (S), der er et halvt skridt foran chefen, er hurtig med en hånd fra højre, mens justitsminister Mette Frederiksen (S) kommer til fra den anden side og hjælper statsministeren hurtigt på benene igen.

Efter at have børstet ben og støvler af, fortsætter Thorning frem mod den ventende danske presse for at svare på spørgsmål om dagens øvrige forløb.

Statsministeren siger senere til TV2, at hun allerede har dårlige minder fra trinene foran Elysée.

- Det er ikke første gang, at jeg har haft et uheld på denne her trappe. Jeg tabte engang en sko. Og jeg er overraskende ok efter det her fald, sagde en smilende Helle Thorning-Schmidt til TV2.

Det korte op- eller rettere nedtrin fik hurtigt sit helt eget liv på det sociale medie twitter.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip