Se fotoet: Fie Laursen viser ny ansigtstatovering frem

Foto: TikTok - Fie Laursen

Fie Laursen har før prydet ansigtet med blæk, men nu har hun såmænd valgt at få en tatovering over det ene øjenbryn.

I de seneste år har Fie Laursen har stjålet mange overskrifter i Danmark, hvilket har været på både godt og ondt, men er der noget, internettet ikke kan, så er det at glemme. 

Det er et faktum, som Fie Laursen udmærket er klar over, da hun har oplevet, at livets vægge krakelerede om hende, hvilket blandt andet medførte, at hun fik angst.

Læs også

Lady Gaga med chokerende afsløring: Blev gravid efter voldtægt

Det er dog ikke nogen hemmelighed, at hun har truffet flere beslutninger, der kan anses som værende kontroversielle, herunder at pryde sit ansigt med blæk. 

Hun valgte blandt andet få tatoveret "Luna" foran det ene øre - navnet på hendes ene hund - tilbage i december, men Fie har såmænd fået endnu en tekst, som skandalekendissen har fået tatoveret over det ene øjenbryn. 

"Ovenover øjenbrynet har jeg fået skrevet ”Amore”, og det er min italienske side af familien, der altid har kaldt mig det. Og jeg har gerne ville have en tatovering over øjenbrynet, men har aldrig turde gøre det," fortæller Fie til SE og HØR.

@fielaursenofficiall

Reply to @user50086004264485

♬ original sound - FIE LAURSEN
Reply to @user50086004264485

"Jeg tror ikke, jeg kommer til at fortryde det, men hvis man gør, så er det jo bare laser, ikke?," kommer det endvidere fra Fie Laursen til SE og HØR. 

Fie Laursen er såmænd allerede i gang med at få fjernet flere tatoveringer, hvorfor hun altså kender processen.

Hun er dog ikke afvisende over for at få flere tatoveringer. 

@fielaursenofficiall

Reply to @silasfarsoe

♬ original sound - FIE LAURSEN
Reply to @silasfarsoe

Fie Laursen har blandt andet i sinde at få teksten "kriger" tatoveret på sin hånd, da Fies mormor altid kaldte hende "kriger", hvilket hun også kaldte sin mormor. 

Dette nåede hun heldigvis at fortælle sin mormor. 

Læs også

Syrere sultestrejker mod udvisninger foran Christiansborg