Shell med vanvittigt brændstof-tilbud: Tank din bil til 10 kroner literen

Skrevet af Emil Martesen

3 uger siden

|

24/05/2024
Nyheder
Foto: Shutterstock
Tank din bil til 10 kroner literen.

Dagens topnyheder

Efter en større ombygning af butikken med etablering af nyt cafeområde inviterer den nye forretningschef hos Shell i Tikøb, Lene Nielsen, til åbent hus med lavpris på brændstof.

Det sker fredag den 31. maj fra kl. 14-17, hvor nordsjællandske bilister i tre timer kan se frem til uhørt billigt brændstof, tankpassere og gaveposer.

En tier i Tikøb. Så kort er budskabet, når Lene Nielsen og Shell i Tikøb fredag den 31. maj inviterer til tre timers åbent hus med alt Shell brændstof til bare 10 kr. literen.

Og ud over at fejre en veloverstået ombygning af butikken med bilisterne, markerer festlighederne også officielt, at Lene Nielsen sammen med energiselskabet DCC Energi i april overtog driften af Shell i Tikøb efter aftale med Niels Aage Løvengreen og familie.

Sådan skriver Shell i en pressemeddelelse.

”Efter mange år som forretningschef hos Shell i Helsingør, kender jeg jo området og jeg synes, at jeg hurtigt faldet godt til her i Tikøb. Det er klart, at det ikke er nemt at tage over efter Niels og hans familie, som har gjort en kæmpe forskel i hverdagen for kunderne i 25 år. Men heldigvis har jeg haft min souschef Nikolaj ved min side fra start, og jeg er da også allerede kommet på fornavn med en del af de lokale kunder,” siger Lene Nielsen.

”Vi er som bekendt til for kunderne. Derfor syntes vi også, at det var på sin plads at markere skiftet og den nye butik sammen med bilisterne her i Tikøb. Normalt plejer billigt brændstof jo at være garant for at sprede glæde og smil. Så fredag den 31. maj mellem klokken 14 og 17 skyder vi sommeren ind med gaveposer og stærkt nedsatte priser på alt brændstof. Og hele weekenden kører vi gode tilbud i butikken. Så der vil være lidt for alle, der kigger forbi tankstationen lørdag og søndag,” tilføjer hun.

Blandt andet vil der være halv pris på Shells topbilvask, PerfectWash, franske hotdogs til en 20’er samt gratis kaffe til de voksne og Astronautis til børnene.

Særligt udsigten til endog meget billigt brændstof fredag eftermiddag kan ifølge Lene Nielsen skabe usædvanlig meget trafik på Hornbækvej ind og ud af Tikøb fra fredag fra omkring middag og hele eftermiddagen.

Af sikkerhedshensyn sælges brændstof kun til bilens tank. Påfyldning af dunke, mobile tanke og andre beholdere vil ikke være muligt.

Spritny cafe i Tikøb

Ombygningen af butikken, der gik i gang umiddelbart efter Lene Nielsen overtog nøglerne til tankstationen i Tikøb, betyder, at den lokale tankstation nu også kan skrive cafe på visitkortet.

For som et led i ombygningen er der etableret et Shell Café-koncept med plads til op til 20 personer.

Her kan kunderne i hele åbningstiden nyde godt af friske snacks og madvarer i butikken eller slå sig ned med en kop god kaffe fra den nye kaffestander, som også er blevet installeret.

”Kvalitetsmad og god kaffe er en vigtig del af at drive en god, lokal tankstation. Så derfor har vi med overtagelsen prioriteret at gøre lidt for at skabe en reel cafeoplevelsen i butikken, hvor folk kan slå sig ned for at nyde en af vores mange kaffevarianter eller en frisklavet sandwich eller bagel, inden turen går videre,” siger Lene Nielsen.

Ud over den ombyggede butik, så er vaskehallen hos Shell i Tikøb nu også kommet med i Shell Bilvask-konceptet.

Det betyder, at bilisterne nu har adgang til alle Shells populære vaskeprogrammer og vaskeabonnementet, der giver fri bilvask på alle Shell Bilvask i hele landet.

Og forandringerne på tankstationen fortsætter ifølge Lene Nielsen lidt endnu. For til efteråret står forpladsen ude ved standerne og ved vaskehallen også overfor et facelift.