Signalfejl giver togforsinkelser i Nordjylland

Efter at der mandag morgen har været togforsinkelser på op til en time i Nordjylland, har Banedanmark nu minimeret ventetiden for de nordjyske togpassagerer.

- Fra nu af minimerer vi ventetiderne betragteligt, oplyser Leif Larsen, vagthavende trafikleder hos Banedanmark, ved 08:30-tiden til Ritzau.

Ifølge Leif Larsen er det endnu ikke til at vide, hvad der har været skyld i de signalfejl, som fra morgenstunden har skabt forsinkelser mellem Vrå og Hjørring.

Mens teknikerne arbejder på at finde signalfejlen, har Banedanmark skaffet en lokal mand til at sætte sig på stationen i Vrå, der normalt bliver fjernstyret fra Aalborg.

- Det er for at minimere forsinkelserne. Vi får nogle muligheder, så vi ikke skal ud at køre langsomt, fordi signalerne ikke virker, siger Leif Larsen.

Ifølge Leif Larsen kan der nu forventes forsinkelser på kun omkring syv minutter mellem Vrå og Hjørring, lyder det fra Leif Larsen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip