Signe Lindkvist med dramatisk afsløring

Foto: Martin Sylvest Andersen/ Ritzau Scanpix

Signe Lindkvist, der har gjort sig til som tv-vært, men også podcast-vært, har åbnet op om en traumatisk episode.

Fem modige, voldsramte kvinder, sammen med fem kendte, vil stille op med deres billeder for at sætte fokus på vold mod kvinder ved Kvindehuset Danners kommende udstilling med navnet "Red min søster", hvilket finder sted i juni. 

Signe Lindkvist er at finde blandt de fem kendte, da hun selv har været udsat for en traumatisk oplevelse, hvorfor hun ønsker at være med til at bryde tabuet om vold mod kvinder.

Læs også

Bodybuilder blev gift med sexdukke: Nu vil han bringe en mandlig dukke ind i forholdet

Det skriver SE og HØR

Selvom Signe Lindkvist er med på billederne, så har hun - som tidligere nævnt - også selv været udsat for en ubehagelig oplevelse, der omhandler en særdeles ubehagelig mand, der gik over streget og ikke opførte sig anstændigt. 

Dagen, som Signe Lindkvist sent vil glemme, eller måske slet ikke, fandt sted i Frankrig for omkring 10 år siden, hvor det primære incitament er klar: Hun var nær blevet udsat for et overgreb, da hun faldt i søvn i en taxi. 

"Der skete ikke noget, men jeg faldt i søvn i en taxa, som kørte mig langt ud på landet - omkring 40 kilometer uden for Cannes - og så vågnede jeg simpelthen ved, at han var i gang med at se, om han kunne trække mine bukser af mig," udtaler hun til Ekstra Bladet. 

Det lykkedes heldigvis for Signe Lindkvist at vriste sig fri af taxachaufførens greb, men det er selvsigende, at den traumatiske oplevelse fortsat sidder i hende. 

Hun stiller derfor op til udstillingen, da hun ønsker at være med til at komme skyldsfølelsen, som hun selv følte, da hun gav sig selv skylden for, at hun overhovedet befandt sig i sådan en situation, til livs. 

Det vil være muligt at opleve udstillingen, der løber fra juni til september, flere steder i landet.

Læs også

Fly styrtet ned i Danmark: En person død

 

Dagens Gossip