Silas Holst: 'Jeg er så stolt'

Foto: Birgitte Carol Heiberg/Jysk Fynske Medier/Ritzau Scanpix

Det var en følelsesladet affære, da Silas Holst dansede sin sidste dans i finalen fredag aften.

Silas Holst har som bekendt bekræftet, at han nu vinker farvel til "Vild med dans", som han med tiden er blevet et synonym med. 

Det blev et tårevædet farvel, men han er overbevist om, at det er det rigtige for ham, da han vil fokusere på andre projekter.

Læs også

Nu er det bekræftet: Omikron-varianten har ramt Danmark

Det kom dog ikke som nogen overraskelse, at den mangeårige deltager og ukronede konge af dansekonkurrencen, havde følelserne uden på tøjet, da han takkede af efter en sidste svingom med Lisse Rønne. 

I den forbindelse fortæller han til SE og HØR efter showet, at der gik mange følelser gennem hovedet.

Han fortæller, at han dog mest af alt ramt af en følelse af stolthed, blandt andet, fordi han fik lov til at danse med Lise Rønne, som han beskriver som at være den bedste afslutning på hans 'Vild med dans'-karriere.

"Lise har været min drømmepartner i ni år, og nu står jeg gudhjælpemig med hende på min højre side og danser til et af mine yndlingsnumre med den perfekte freestyle for mig og for os. Og jeg ville have svært ved at se, hvordan jeg skulle overgå det. Men vigtigst af alt har jeg heller ikke lyst til at overgå det. Det var det perfekte punktum for os," kom det fra Silas Holst til mediet efter showet. 

Han erkender efterfølgende, at han kommer til at savne at være en del af programmet. 

"Jeg holder meget af programmet. Og jeg kan godt lide hele den proces, man er i i programmet. Jeg kan godt lide at være kreativ på tid og se nogen gå fra 0 til 100 på 5 dage. Det elsker jeg."

Han fortæller slutteligt, at han på niende år stadig bliver stolt, herunder når han sammenligner at se Lise lave et "lockstep" med følelsen af at være en far, der ser sit barn tage sine første skridt.

Læs også

Den royale familie erstatter prins Harry