Silas Holst tager afsked: Nu venter nyt kapitel

Skrevet af Sarah S

46 uger siden

|

26/06/2023
Foto: Johansen Linda/Ritzau Scanpix
Foto: Johansen Linda/Ritzau Scanpix
Det var med tårer i øjnene at der blev taget afsked.

Dagens topnyheder

Vi kender Silas Holst fra 'Vild med dans', hvor han i utallige sæsoner har indtaget scenen. Derudover har han medvirket i en lang række musicals. 

Privat er han gift med Nicolai Schwartz. Silas Holst er også far til børnene Maggie My og Bob Jones, som han har sammen med eksmanden Johannes Nymark og veninden Louise Mahnkopf.

Og nu deler en rørt Silas Holst en opdatering fra privaten.

På sin Instagram-profil deler han et opslag med et billede af sønnen. Her fortæller han, at der nu skal tages hul på et helt nyt kapitel i familiens liv. Nu er det nemlig endegyldigt slut med at have børn i børnehaven, og forude venter skolen.

Hylder pædagogerne

"Et stk stor dreng er færdig i børnehaven!!! Nu er børnehave et overstået kapitel for vores børn og det er med en tåre i øjnene at man skulle kramme de dejlige og dygtigste pædagoger farvel - TAK til jer for alt I har givet vores børn!!! Bedre børnehave og team skal man lede længe efter!! I er guld værd!! Nu ferie og så skoleliv!," lyder det fra Silas Holst i opslaget, hvor han deler et billede af Bob Jones.

Kærlige kommentarer er strømmet ind i kommentarfeltet, til den populære dansers opslag.

Datteren Maggie My startede i skole for et par år siden. Silas Holst har tidligere fortalt, hvordan han lå søvnløs af nervøsitet op til datterens første skoledag. Det skyldtes blandt andet, at hans egen skolegang var stærkt præget af mobning. Han fortalte også, at datteren heldigvis tog første skoledag en del mere roligt end ham selv, og at det gik rigtig fint.

Efter sommer er det Bob Jones' tur til at starte i skole og så venter et helt nyt kapitel for familien.