Simon Kvamm langer ud: Håber folk fatter det

Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Simon Kvamm sender en kraftig opfordring til de danskere, der ikke er blevet vaccineret. Han håber nemlig, at de fatter at blive vaccineret.

Simon Kvamm og den resterende del af bandet Hugorm, Morten Gorm og Árni Bergmann, havde en meget klar opfordring til ikke-vaccinerede, da Ekstra Bladet talte med dem til Danish Music Awards lørdag aften.

Læs også

Linse i stor sorg efter dødsfald: Aflyser alt

Bandet var troppet op til den årlige prisfest, da de var nomineret i kategorien 'Årets nye danske livenavn'. Det var en nominering, de havde fået, selvom de faktisk har været i gang siden starten af 2020.

På grund af coronapandemien, har det dog været meget begrænset, hvor meget bandet har haft mulighed for at optræde sammen. Derfor nyder de også i stor stil, at landet igen er åbnet, så de kan spille koncerter for deres fans.

Det ændrer dog ikke på, at coronatallene ikke har en opadgående kurve, hvilket også har medført, at flere restriktioner allerede har gjort sig tilbagetog.

Simon Kvamm er da heller ikke bleg for at indrømme, at han og resten af bandet har en frygt for, at de stigende coronatal fører til endnu en nedlukning. Og det vil naturligvis betyde, at de igen vil være afskåret fra at optræde og afholde koncerter.

"Ååååååh, man kan jo ikke rumme mere. Dybest set. Jeg kan ikke se de pressemøder der - ligesom mange andre. Jeg kan ikke," lød det fra Simon Kvamm, da han talte med Ekstra Bladet.

Herefter kom han med en meget klar opfordring til dem, der endnu ikke er blevet vaccineret, om at blive det. Faktisk håber han, at de 'fatter at blive vaccineret'.

"Så jeg håber bare, at folk fatter at blive vaccineret, og så kan vi komme videre, siger han, mens trioen bekræfter, at de selv er vaccinerede," lød det også fra ham.

Læs også

Partiformand: Det er en skamløs regering vi har

Årets Danish Music Awards bliver sendt søndag den 21. november kl. 21.05 på TV 2.

 

Dagens Gossip