Nu er den gal igen: Ukendt mand forsøger at lokke børn ind i bilen

Skrevet af Kamille Isaksen

16 uger siden

|

26/01/2024
Presse-fotos.dk
Presse-fotos.dk
Politiet forsøger nu at finde den ukendte mand, som flere gange har forsøgt at få børnene ind i bilen.

Dagens topnyheder

En skole i Gentofte står over for en alarmerende situation, efter at flere elever er blevet antastet af en ukendt mand i en sort bil. Skovshoved Skole har kontaktet Nordsjællands Politi for at rapportere to separate hændelser, der fandt sted inden for en to-dages periode.

Det fremgår af et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

I den seneste episode blev en 10-årig dreng antastet af manden, som tilbød ham slik og et lift til skolen. Drengen reagerede hurtigt, afviste mandens tilbud og løb i sikkerhed til skolen. Denne hændelse har forstærket bekymringerne blandt forældre, lærere og elever på skolen.

Presse-fotos.dk

Skolens ledelse har reageret prompte på disse uhyggelige hændelser ved at informere politiet og styrke sikkerhedsforanstaltningerne omkring skoleområdet. Forældre er blevet opfordret til at tale med deres børn om sikkerhed og vigtigheden af at undgå kontakt med fremmede.

Nordsjællands Politi opfordrer alle, der har oplysninger om sagen eller har været vidne til en af episoderne, til at kontakte dem på telefon 1-1-4. Samtidig arbejder politiet på at øge patruljeringen i området og at indsamle yderligere informationer for at sikre, at gerningsmanden bliver fanget og elevernes sikkerhed garanteret.