Skoleinspektør smækker 5-årige Thomas med et bat - mor kigger på

En dreng på bare fem år blev slået af skolelederen med et bat, mens hans mor kiggede på i den amerikanske delstat Georgia.

Videoen vækker afsky og vrede i USA lige nu.

Skolens administratorer havde ifølge New York Daily News sagt til moderen, at drengen ville blive suspenderet fra skolen, hvis hun ikke gik med til afstraffelsen.  

Moderen, Shana Marie Parez, optog episoden, hvor skolens inspektør og viceinspektør kæmper med at slå den femårige dreng, der græder voldsomt.

- Mor, hjælp mig, græder den lille dreng ved navn Thomas i videoen.

- Nej, mor kan ikke hjælpe dig. Mor kunne måske hjælpe, hvis hun stod uden for døren, siger inspektøren på videoen.

Skoledistriktet er i gang med at undersøge episoden og understreger, at korporlig afstraffelse ikke er tilladt i distriktet. Ifølge moderen var drengens forseelse, at han havde forsøgt at slå en klassekammerat. Han endte med at spytte på en klassekammerat.

Hun blev anholdt for to uger siden for pjækkeri, fordi drengen var væk i 18 skoledage i løbet af det seneste skoleår. Angiveligt på grund af lægeaftaler, som han egentlig burde have lovligt fravær for.

- De sagde til mig, at hvis han ikke fik smæk, ville han blive suspenderet, og hvis han bare blev suspenderet en dag, ville jeg komme i fængsel for pjækkeri. Hvis jeg kom i fængsel, ville mine børn være helt alene, skriver Shana Marie Parez til videoen på Facebook.

Videoen vækker stor harme.

Læs også: Denne 6-årige pige lavede en stavefejl i skolen

- Det er latterligt. De har ingen ret til at gøre det over hovedet. Jeg håber, det får den mediedækning, det fortjener, skriver en Facebook-bruger.

Se videoen nedenfor. Vi skal advare om stærke billeder.

Chloee Faith McCallie they told me if he could not get a paddling he would have to be suspended and if he got suspended for even one day I WILL go to jail for truancy... Jasper county made me do this... I could not go to jail or my kids would have nothing ... I can't take care of my kids in jail... And I was not texting I was recording this... I couldn't do anything to stop them.

Posted by Shana Marie Perez on Wednesday, April 13, 2016

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip