Skrækkelig hændelse ved KLM-fly på vej mod Billund: Person dræbt af flymotor

Skrevet af Emil Martesen

2 uger siden

|

30/05/2024
Nyheder
Foto: Shutterstock
En skrækkelig hændelse fandt sted ved et KLM-fly på vej mod Billund.

Dagens topnyheder

Onsdag eftermiddag var en hel række mennesker, der sad klar til at lette i KLM-fly i Amsterdam vidne til en forfærdelig ulykke.

For kort inden afgang var de vidne til en person, der faldt ind i den tændte flymotorer, hvor personen på tragisk vis afgik ved døden.

Det skriver B.T.

Flyet, der skulle lette fra Amsterdam med destination Billund, blev kort efter aflyst, og det er endnu uvist om den afdøde er en mand eller kvinde, eller om personen er en passager eller medarbejder.

Som det fremgår af opslaget på X i bunden af artiklen fra Amsterdams lufthavn, så vil spørgsmålet nu blive undersøgt af Arbejdstilsynet.

"Hvis der er sket en arbejdsulykke, vil vi starte en strafferetlig efterforskning," udtaler en talsmand fra arbejdstilsynet til det hollandske medie AD.

Passagererne – og vidnerne til ulykken – modtager krisehjælp efter hændelsen.

Foreningen for Hollandske Piloter var hurtig til at udtrykke deres sympati til de involverede og de pårørende op X.

"Vi har hørt om en tragisk hændelse på monteringsstedet @Schiphol med et fly. Vi er ikke bekendt med nogen detaljer på nuværende tidspunkt. Vores første bekymring og tanker går til de involverede og deres pårørende. Vi tilbyder vores samarbejde og ekspertise i at undersøge den nøjagtige årsag", skrev profilen på det sociale medie.