Skræmmende nyt i Kirkerup- og Emilie Meng-sagen: Tiltalte lavede uhyggelig liste med pigenavne

Skrevet af Emil Martesen

1 uge siden

|

15/05/2024
Foto: Privat
Foto: Privat
Skræmmende nyt i Kirkerup- og Emilie Meng-sagen.

Dagens topnyheder

I går, den 14. maj bliver der ved Retten i Næstved taget hul på en af de mest opsigtsvækkende sager i nyere tid.

Tiden skal spoles tilbage til foråret 2023, hvor der gik en chokbølge gennem Danmark, da en 13-årig pige i foråret forsvandt fra jordens overflade på mystisk vis.

Politiet var hurtige til at melde ud, at der muligvis kunne være tale om en forbrydelse, og det viste sig at være sandt, da de senere fandt hende på en 32-årig mands adresse i Korsør.

Manden blev anholdt, sigtet og varetægtsfængslet, men det viste sig, at sigtelserne mod den 32-årige ikke var færdige med at tikke ind.

Senere udvidede politiet nemlig sigtelserne til også at omfatte drabet på Emilie Meng i 2016 samt et overfald og voldtægtsforsøg på en 15-årig efterskoleelev i Sorø i 2022.

Indtil i går har det stået klart, at den nu 33-årige mand nægtede sig skyldig i hovedparten af anklagerne mod ham, men sidenhen er det kommet frem, at han har erkendt flere forhold.

Den 33-årige mand har erkendt sig skyldig flere forhold i sagen om den 13-årige pige. Det drejer sig om langvarig frihedsberøvelse, samt vold. Han nægter sig dog skyldig i forsøg på manddrab.

I den forbindelse erkendte han en række forhold, men snakken var en helt anden med de andre sager, som han nægter sig skyldig i. Det vil sige, at han nægter sig skyldig i begge forhold om Emilie Meng og den 15-årige efterskoleelev.

Tiltaltes forklaring

Som dagen skred frem i går afgav den tiltalte sin forklaring, og afhøringen fortsætter i dag, hvor snakken blandt andet falder på spørgsmål af mere generel karakter.

I den forbindelse kommer anklageren rundt om mange af de personlige ejendele hos den 33-årige tiltalte. Her blev opmærksomheden hurtigt rettet mod hans computer, hvor anklageren viste en liste over pige eller kvindenavne, som er fundet på den tiltaltes computer.

Den har angiveligt været navngivet noget med 'kidnapning'.

Der fremgår også adresser sammen med pigenavnene, og anklageren vil ikke viste navnene på den store skærm i retten, da det efter hendes opfattelse er rigtige piger.

Det skriver TV 2.

Tiltalte bekræftede i samme ombæring, at han havde skrevet listen i en periode, hvor han havde brug for at skulle sætte ansigt på nogle af de uhyggelige fantasier, som han gik rundt med. Fantasier der blandt andet indeholdte kidnapning af piger.

Han fortalte også, at nogle af pigerne havde han mødt i virkeligheden, mens han havde fundet de andre på de sociale medier.

Desuden bekræftede han, at han havde noteret 'offentligt tilgængelige oplysninger' om pigerne, mens han også havde billeder af nogle af dem.

Tiltalte brugte listen som en 'visualisering' med henblik på en 'forberedelse af at kidnappe nogen'. Han forklarer dog, at det udelukkende var ren fantasi og ikke til hensigt at kidnappe eller mishandle nogen af pigerne, der var på listen.