Skuespiller savner ikke sine mange våben

Charlize Therons mor skød og dræbte hendes far, da skuespillerinden blot var 15 år gammel. Derfor har den 39-årige superstjerne det ikke godt med våben.

Den forfærdelige historie fik Therons kendte kæreste, Sean Penn, der ejede 65 skydevåben, til at skille sig af med sin våbensamling, da han fik kunstneren Jeff Koons til at lave dem om til en statue.

Det skriver E! Online.

- Jeg savner slet ikke mine våben. Og specielt efter det tragiske terrorangreb i Paris vil jeg gerne se flere skydevåben blive lavet om til skulpturer, siger den Oscar-vindende skuespiller, der er kendt for sine ofte usympatiske filmroller.

Skulpturen, der består af Penns 65 våben, blev sidste år solgt ved en aktion, hvor pengene gik til at genopbygge øen Haiti, der i de senere år er blevet ramt af adskillige jordskælv.

- Koons demonterer og ødelægger alle mine våben og laver dem til en skulptur, som går til højestbydende, sagde Penn sidste år om sin våbensamling.

Og den højestbydende blev CNN-journalisten Anderson Cooper, der købte skulpturen for 1,4 millioner dollar. Det svarer til næsten ni millioner danske kroner.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip