Sødt feriebillede var ved at gå helt galt: Kunne have kostet livet

Foto: Privat

​En bruger af det sociale medie Tiktok delte en video af hvad der synes at være en sød lille blæksprutte, men hun fandt hurtigt ud af, at det var en rigtig dårlig ide.

Hvordan lyder det med en ferie til Bali? – Ikke dårligt, vel?

I en verden der i øjeblikket er fyldt med nedlukninger, restriktioner, og ikke mindst for os danskeres vedkomne, en lang, mørk og kold vinter, lyder en uge eller to i et ferieparadis som Bali, som den rene drøm.

Læs også

Charlotte opgav jobbet som politibetjent: Nu har hun tjent over 11 millioner kroner

Men én ting skal du ikke gøre, hvis du kommer til Bali.

Lad være med at røre ved blæksprutterne.

Det var en kvindelig turist midlertidigt ikke opmærksom på, og da hun efter en svømmetur stødte på hvad der synes at være en utrolig smuk lille blæksprutte, fik hun sig noget af en forskrækkelse.

Kvinden ved navn Kaylin Marie valgte nemlig at samle den lille blæksprutte op i hånden, og sørgede endda for at andre hældte vand på den lille fætter, mens hun holdt den i hånden.

Problemet er bare, at den slags blæksprutte ikke skal i nærheden af mennesker, eller måske omvendt.

På trods af sin ringe størrelse, indeholder den blåringede blæksprutte, som den hedder, nok gift, til at slå intet mindre end 26 mennesker ihjel, og det mindste bid, er derfor mere end rigeligt, til at et hvert mennesker stiller badesandalerne.

I videoen der viser blæksprutten i hånden på kvinden, bliver der ligeledes delt en googlesøgning, der nok har gjort det hyggelige øjeblik, til en meget skræmmende oplevelse. I googlesøgningen står der nemlig:

”Deres bid er så små og smertefrie, at mange ofre slet ikke lægger mærke til, at de er blevet ramt, før de rammes af åndedrætsbesvær og lammelse. Der findes endnu ingen modgift mod et bid fra en blåringet blæksprutte,”

Nærmest på mirakuløs vis, blev kvinden ikke bidt, og slap derfor for en ganske uventet og frygtelig død, men mon ikke hun tænker sig om en ekstra gang, før hun samler et dyr op, næste gang hun er på ferie?

Læs også

Sådan bliver Sidney Lees begravelse

 

 

Dagens Gossip