Søren Brostrøm laver stor bommert: Glemmer vigtig corona-regel

Foto: Ólafur Steinar Gestsson/Ritzau Scanpix

Selvom man er direktør i Sundhedsstyrelsen, så kan man godt glemme reglerne ind i mellem.

Sprit, sprit og mere sprit.

Læs også

Danskere rammes af helt vilde corona-restriktioner

Sprit er blevet en fast del af hverdagen for danskerne, og Sundhedsstyrelsen har ikke været sen til at fortælle, at god hygiejne er vigtig, hvis coronasmitten ikke skal sprede sig. Spritten skal være med til at slå bakteriene ihjel, men nu viser det sig, at det godt kan være svært at huske at spritte af. Selv hvis man er direktør for Sundhedsstyrelsen. Det skriver Ekstra Bladet.

Mediet er kommet i besiddelse af videoer, der viser, Søren Brostrøm i et fitnesscenter. Her glemmer han flere gange at spritte maskinerne af i fitnesscentret før og efter brug. 

Det erkender han, selvom han godt er klar over, at det er vigtigt at spritte af. 

Der er ingen tvivl om, at det er det rigtige at gøre, det ved jeg også godt. Der har jeg sikkert svigtet flere gange, men jeg har også strammet op. Så jeg vil bare sige, at jeg ved godt, det er svært, det vi beder folk om, det er også svært for mig,” forklarer han.

Kommer måske til at ske igen

Søren Brostrøm lover, at han fremover vil gøre sit bedste for at huske at spritte af, men han kan ikke afslå, at han kommer til at lave flere corona-bommerter fremover.

Kravet om at spritte udstyr af før og efter brug i træningscentrene trådte i kraft, da regeringen den 8. juni tillod træningscentre at åbne igen under coronapandemien. Det skete med råd fra blandt andet Sundhedsstyrelsen, som Søren Brostrøm er direktør for.

Læs også

Tog alle forholdsregler til fødselsdag: Nu er 13 ud af 25 gæster coronasmittet

 

 

 

 

Dagens Gossip