Solgt i Kvickly, Fakta m.fl. landet over: Aftensmadshit tilbagekaldes

Foto: Shutterstock

Coop er tvunget til at tilbagekalde et parti af aftensmadshittet, da det er uegnet som fødevare.

Havde du set frem til at sætte tænderne i en lækker tortilla-wrap? I så fald er det en god idé at undersøge, om ikke der er mug i produktet, inden du gør det.

Læs også

Magnus Heunicke vil øge kontrollen: Vi har et alvorligt problem

Coop Danmark A/S har nemlig været nødt til at tilbagekalde en række tortilla-wraps, da der er gjort fund af mug i produktet.

Det skriver Fødevarestyrelsen i en pressemeddelelse.

Helt konkret er der tale om tre forskellige slags tortilla-wraps, der alle er blevet i butikker, der er en del af Coop-koncernen.

Det drejer sig om 'Øko 365 Tortilla Wrap' med EAN-nummer 7340011466284 samt bedst før-dato, der hedder 31-10-2022. Dertil er 'Øko Irmas Hverdag Tortilla' med EAN-nummer og bedst før-dato på enten 31-10-2022 eller 13-12-2022 også omfattet af tilbagekaldelsen.

Slutteligt drejer det sig også om 'Øko Änglamark Tortilla Wrap Wheat', der har EAN-nummeret 7340011456551 samt en af to følgende bedst før-datoer: 31-10-2022 eller 13-12-2022. Alle tre produkter har en nettovægt på 240 gram.

Grunden til tilbagekaldelsen er, at der - som sagt - er gjort fund af mug i produktet. Derfor er der en risiko for, at der også er mug i den pakke med tortilla-wraps, der ligger i dit køkkenskab.

I og med, at mugdannelse gør, at disse wraps ikke længere egner sig som fødevare, bliver de naturligvis tilbagekaldt.

De er blevet solgt i en lang række af Coop-koncernens butikker i hele landet. Det omfatter både Kvickly, SuperBrugsen, Fakta, Coop 365, Dagli’Brugsen og Irma. Derudover er de også blevet solgt på Coop.dk/mad​.

Læs også

Pølser solgt i store dele af Danmark tilbagekaldes

Hvis du har købt en eller flere af de pakker med wraps, der bliver tilbagekaldt, kan du enten vælge at levere det tilbage til butikken, hvor det er købt, eller selv kassere det.

 

Dagens Gossip