Spritstiv julebilist laver U-vending på Storebæltsbroen

En 53-årig mand fra Vejle tilbringer juleaftensnat i detentionen hos Sydsjællands- og Lolland Falsters Politi, efter at han kort tid efter midnat kørte i den forkerte retning på højbroen over Storebælt.

Det fortæller vagtchef Ehm Christensen.

- Klokken 00.12 får en anmeldelse om, at der holder en meget fuld mand ved betalingsanlægget fra Fyn mod Sjælland. Vi følger ham på overvågningskameraet og sender en patruljevogn af sted.

- Efter cirka seks minutter beslutter han sig dog af uransagelige årsager for at vende om midt på højbroen og køre tilbage mod Fyn, hvor han kom fra, i den forkerte kørselsretning, siger Ehm Christensen til Ritzau.

En patruljevogn fra Fyns Politi får standset manden, der ifølge vagtchefen var "meget fuld, men dog i stand til at sige sit eget navn".

Dermed kunne politiet også konstatere, at manden har en ren straffeattest.

Hvorfor manden kørte beruset rundt på Storebæltsbroen juleaftensnat, skal han forklare politiet torsdag, når han vågner.

Derefter han kan se frem til en sigtelse for blandt andet spirituskørsel.

At han alligevel nu er endt på Sjælland, skyldes, at han blev stoppet på Storebælts-forbindelsens højbro, der hører under Sydsjællands- og Lolland Falsters Politi.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip