Stine fra Landmand søger kærlighed afslører: Det gav jeg Niels i julegave

Skrevet af Julie Møller

27/12/2020
Stine Marthine Pedersen og Niels Pors på den røde løber til  Knæk Cancer 2020. Foto: Michael Stub/Ritzau Scanpix
Stine Marthine Pedersen og Niels Pors på den røde løber til Knæk Cancer 2020. Foto: Michael Stub/Ritzau Scanpix
Meget af december gik med at lave julegaven.

Mest læste i dag

Der er tanker bag den gave, som Stine Marthine Pedersen fra ‘Landmand søger kærlighed’ gav til kæresten Niels Pors for et par dage siden. Det fortæller hun til Realityportalen. 

“Niels fik en værktøjskasse, jeg selv har malet og lavet klistermærker til,” siger hun og uddyber:

“Niels har lige købt en rendegraver og udvider i den forbindelse sit lille enmandsfirma ‘N. P. LandService’, og så tænkte jeg, at han ville komme til at mangle en værktøjskasse, der var lige til at have med i rendegraveren,” fortæller hun om gaven, som hun har arbejdet på det meste af december.

Flytter sammen i det nye år

Til januar flytter parret sammen i byen Brørup i Jylland. Lige nu bor Stine i Aars, men i det nye år rykker hun altså længere syd på sammen med Niels, som hun mødte i Landmand søger Kærlighed.

Stine Marthine Pedersen og Niels Pors mødte hinanden i programmet Landmand søger kærlighed. Her ses de på den røde løber til  Knæk Cancer 2020. Foto: Michael Stub/Ritzau Scanpix

Udover en flytning, så har Stine Marthine Pedersen også valgt at skifte karriere. Hun skal begynde på læreruddannelse.

“Det er faktisk noget, jeg har drømt om længe. Jeg kunne godt tænke mig at arbejde med unge mennesker. Det kunne være fedt,” fortalte hun til Billed Bladet tidligere på måneden. 

Det nye hjem

Instagram har Stine allerede delt et billede af parrets nye hjem. 

“Her er det så, vores nye hjem ikke noget nyt og fancy men et lille nedlagt landbrug hvor der har været intet mindre end 6 køer. Og vi har begge forelsket os fuldstændig i det lille stuehus som lige nu er under renovering, og langt fra færdigt,” skriver hun.

Foto: Instagram @stinemarthine

Parret er dog ikke gået i gang med at pakke flyttekasserne endnu. 

“Vi er dog ikke gået igang med at pakke flyttekasserne endnu vi skal lige ind i det nye år og så skal Niels lige have afsluttet sin uddannelse i Aalborg inden vi drager til det sydjyske. Og med det virker det som om at 2021 kommer til at starte mindste lige så hæsblæsende som 2020 endte med at blive for os.”