Stort drama: Forlader studiet i vrede

Skrevet af Mathias Busekist

05/01/2023
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Løven var slet ikke tilfreds.

Dagens topnyheder

"Det er fandeme for useriøst."

Sådan kom det fra iværksætter samt investor Jesper Buch i "Løvens hule", hvorefter han forlod studiet i vrede.

Han var nemlig ikke imponeret over Christoffer og Patrick, to unge iværksættere fra virksomheden Tuttelu, i aftenens afsnit af DR-formatet.

Jesper Buch mente blandt andet, at de ikke havde hverken troværdighed eller ydmyghed, hvilket medførte det vrede udbrud.

"Den der smørrebrøds attitude fra en 25-årig snothvalp, den gider jeg ikke høre på (...) I har ikke solgt det her ordentligt, så prøv at vær lidt ydmyg," kom det fra en oprevet Buch. 

Patrick Bang og Christoffer Larsen bad løverne om 350.000 kroner for fem procent af virksomheden, hvilket betød, at værdiansættelsen var syv millioner.

I sidste ende blev der lavet en aftale med Louise Herping om 350.000 kroner for 15 procent. Dermed blev værdiansættelsen i stedet 2,33 millioner kroner..

"Det er jo direkte useriøst. Jeg kunne måske godt have været med for 2,3," kom det videre fra en frustreret Jesper Buch.

Og til Ekstra Bladet forklarer Patrick Bang og Christoffer Larsen, at Jesper Buchs vredesudbrud var overraskende. 

"Vi var der i to timer, der blev klippet ned til ti minutter, og vi sagde mange gange, at vi var åbne over for bud. Så en stor del af 'dramaet' skal nok ses i lyset af, hvordan det er klippet," siger Patrick Bang.