Suarez: Messi og Neymar gjorde mig nervøs i starten

FC Barcelona-angriberen Luis Suarez indrømmer, at han sidste sommer var nervøs over udsigten til at spille på samme hold som Lionel Messi og Neymar.

Selv om den tidligere Liverpool-stjerne ankom til Barcelona som topscorer i Premier League, så følte han sig alligevel en smule underlegen i forhold til de to nye holdkammerater.

- Da jeg kom hertil, var jeg lidt sky og tøvende i forhold til Messi og Neymar, men de fortalte mig, at jeg bare skulle gøre det samme som i Liverpool.

- Nu har jeg det godt både på og uden for banen, og vi har det godt sammen, siger Suarez før tirsdagens returkamp mod Paris Saint-Germain i Champions Leagues kvartfinaler.

Uruguay-angriberen brugte lidt tid på at komme i gang med at score mål for Barcelona, men efter vinterpausen har han oppet sig.

Det er blevet til mange vigtige scoringer. Blandt andet lavede han et mål, da Barcelona i marts slog Real Madrid i den spanske liga.

I sidste uge scorede han to gange, da Barcelona på udebane vandt 3-1 i den første Champions League-kvartfinale mod PSG.

- Jeg har altid forsøgt at gå på banen for at gøre det godt, og jeg har aldrig lyttet, når nogen har sagt, at jeg var den bedste eller værste i verden. Jeg er meget selvkritisk.

- I de perioder, hvor det ikke er gået så godt for mig, har jeg været taknemmelig over den støtte, jeg har fået af folk tæt på mig. Spillerne og træneren har altid stået bag mig.

- I øjeblikket føler jeg, at jeg hjælper holdet med scoringer og målgivende afleveringer og så længe, holdet gør det godt, så er jeg glad. Det er ikke vigtigt, hvem der scorer, når holdet bevæger sig i den rigtige retning, siger han.

/ritzau/

 

Dagens Gossip