Lukker ned: Borgere kan ikke få svar på COVID-19 prøvesvar

Skrevet af Julie Møller

09/11/2020
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Sundhed.dk og MinSundhed lukker ned.

Dagens topnyheder

Tirsdag den 10. november mellem kl. 17.00 og kl. 02.00 er sundhed.dk og MinSundhed midlertidigt lukket, mens siden bliver fejlrettet og opdateret.

Det skriver Sundhed.dk i en pressemeddelelse. 

Sundhed.dk gennemfører en række fejlrettelser og opdateringer tirsdag den 10. november mellem kl. 17 og kl. 02, og det betyder, at man ikke kan logge på sundhed.dk og appen MinSundhed i det tidsrum.

Her kan du tjekke corona prøvesvar

Du kan i de fleste tilfælde tjekke dit COVID-19 prøvesvar i MinLæge-appen, og hvis du bor i Region Hovedstaden eller Region Sjælland kan du også tjekke dit COVID-19 prøvesvar på Min Sundhedsplatform.

Sundhed.dk oplyser, at de er klar over, at tidspunktet for opdateringen er meget dårligt for borgere, der gerne vil tjekke deres COVID-19 svar. 

“Det beklager vi meget. Vi har forsøgt at rykke opdateringen til et andet tidspunkt, men det har desværre ikke været muligt,” oplyses det i pressemeddelelsen. 

Vent med at logge på

For at undgå, at der kommer for stort pres på siden, når den åbner igen, opfordrer Sundhed.dk til, at alle der har mulighed for at vente med at se deres prøvesvar, ikke logger ind på sundhed.dk onsdag morgen, men venter med at logge på til senere på dagen.