Supermarkeds-kunde har set en pakke Lurpak til 83 kroner

Skrevet af Henrik R

28/07/2022
Foto: Morten Stricker/Jysk Fynske Medier/Ritzau Scanpix
Foto: Morten Stricker/Jysk Fynske Medier/Ritzau Scanpix
En kunde er blevet chokeret over prisen for en pakke Lurpak, der har sneget sig op på 83 kroner.

Dagens topnyheder

Prisen på Lurpak-smør har angiveligt ramt svimlende 83 kroner, og det sker mens leveomkostningerne i hele verden blot bliver højere og højere.

Det er en kunde i et britisk supermarked, der har fundet en pakke Lurpak på 1 kilo til dem svimlende pris på £9.35, hvilket svarer til 83 danske kroner.

Billedet af Lurpakken til den høje pris blev delt på de sociale medier, og det skabte hurtigt stor frustration blandt andre handlende.

"Stop verdenen, jeg vil meget gerne af. Det her må simpelthen være en joke. Det er jeres skyld (De konservative). Vi kommer alle til at spise tør toast nu. Folk sulter mens jeres venner bliver rigere," lyder det som kommentar til billedet.

Ifølge Arlas engelske chef, Ash Amirahmadi skal befolkningen ikke forvente billigere mælkeprodukter i den kommende tid. Tværtimod vil der nok kun fortsætte med at komme prisstigninger på produkter som mælk, ost og smør.

750 gram Lurpak for 64 kroner

Det er bestemt ikke første gang, at der er spottet dyr smør i supermarkederne i England. Forleden tog en kunde et billede af en pakke Lurpak i supermarkedet Sainsburys, og her så vedkommende, at man kunne få en pakke smør med 750 gram til hele 64 kroner.

I supermarkedet Iceland blev en pakke med 500 gram Lurpak solgt for £5, hvilket svarer til godt og vel 44 kroner.

I Danmark kører Netto i øjeblikket med et tilbud på Lurpak. Her kan du få 200 gram Lurpak for 18 kroner. Det svarer til 90 kroner for et kilo, altså 7 kroner dyrere en prisen i England, hvor det ikke er på tilbud.