Susanne advarer: Pludselig eksploderede sønnens aircondition

Foto: Shutterstock.com

Det er ikke nogen hemmelighed, at der har været nogle varme dage i denne måned.

Det skal derfor ikke komme som nogen overraskelse, at mange forsøge at køle huse ned, da man ellers ikke kan holde varmen ud - og i denne forbindelse vælger mange at bruge aircondition. 

Susanne Engvall fra Trelleborg i Sverige havde også et ønske om at afkøle sit hjem, hvorfor hun endte med at trykke på aftrækkeren, da hun faldt over en variant, mens hun surfede hos Expondo.

Læs også

Kasper Schmeichel tager på det kraftigste afstand: Det er skamfuldt

Hun endte med at købe tre styks, som man kunne have stående på gulvet, da hun dermed også ville kunne have nogen stående inde på sine børns værelser. 

Men den ene blev slet ikke modtaget, den anden virkede ikke, og den tredje viste sig at være livstruende. 

"Jeg kunne lugte røgen, og jeg fandt ud af, at det var fordi, vores gardiner stod i flammer," fortæller hun til Aftonbladet. 

Da eksplosionen fandt sted, lå hendes 12-årige søn og sov, mens også hendes 3-årige datters sov, men hun lå dog heldigvis på værelset ved siden af. 

"Det var forfærdeligt. Det var meget svært at berolige min søn, som var meget bange og desperat, men det er blevet ekstra vanskeligt for os alle."

Susanne rev straks gardinerne ned, trak stikket ud til deres aircondition, hvorefter hun hurtigt trak sønnens tæppe til sig for at kvæle ilden og dermed få den slukket.

I kølvandet på den forfærdelige hændelse, er Susanne ude efter svar samt ønsker erstatning for skaden. Men dette har såmænd vist sig at være en kamp i sig selv. 

Hun fik dog til sidst erstatning for omstændighederne. Det var dog ikke for den, som ikke virkede, eller den, som rent faktisk kunne have kostet dem livet - men for den, som aldrig blev leveret. 

Hun ønsker nu at advare andre. 

"Jeg forsøger stadig at få fat i virksomheden, der producerer dem. Jeg vil forlanger at få en forklaring på, hvordan det kunne gå til samt at de udsender en advarsel om, at der kan være defekte enheder i omløb," siger hun. 

Læs også

Remee styrter på trappen og brækker flere ribben

 

Dagens Gossip