Sussi deler særlige billeder fra livet med Leo: Se dem her

Skrevet af Sarah S

04/12/2023
Foto: Niels Henrik Dam/Ritzau Scanpix
Foto: Niels Henrik Dam/Ritzau Scanpix
Nu deler Sussi særlige billeder.

Mest læste i dag

Den 15. november ville Leo være blevet 68 år. Men sådan blev det desværre ikke. 

Tilbage i februar i år, kunne Sussi komme med den triste meddelelse, at Leo var gået bort, efter et længere sygdomsforløb. 

Det er ikke længe siden, at Sussi delte billeder fra Leos fødselsdag, hvor hun selv, venner og bekendte mindedes Leo.

På sin Instagram-profil deler Sussi nu endnu et særligt minde med Leo. Det gør hun i forbindelse med 1. søndag i advent, som var i går.

"Jeg ønsker jer alle en rigtig glædelig 1. Søndag i advent. Jeg har fundet nogle fotos, fra den tid, hvor Leo var den dejlige mand jeg savner. Her holder vi jul i England, hos Leos niece Bente Bulow Bundgaard-Antoine og hendes familie," skriver Sussi til billedet, som du kan se nederst i artiklen.

Det er ikke længe siden, at Sussi satte ord på tabet af sin mand, i et interview med BILLED-BLADET.

Her satte hun ord på tabet af Leo, og hvordan det fylder i hverdagen nu.

"Jeg savner ham egentlig ikke særlig meget, fordi han er her jo i ånden. Jeg kan mærke ham. Nogle gange er han her ikke, så har han travlt med noget andet," siger hun og fortsætter:

"Så nej, jeg savner ham faktisk ikke, for han var en skygge af sig selv. Havde det nu været så ulykkeligt, at han var død på stedet, da han faldt, så havde det jo været noget helt andet. Så ville jeg have savnet ham helt forfærdeligt. Men nu fik han fred, og jeg fik ro og fred. Og tid. Jeg ville godt have været de sidste år foruden."

Sussi har siden Leos død også afsløret, at hun i dag har fået sig en ny kæreste.