Sussi Nielsen deler trist nyhed: Som at miste noget af sig selv

Skrevet af Nicolai Haugsted

23/04/2024
Foto: Dam/Niels Henrik Dam/Ritzau Scanpix
Sangerinden gjorde trist opdagelse mandag.

Dagens topnyheder

Sussi Nielsen har endnu en gang fundet sig selv i en uheldig situation

Sangerinden har mistet kontrol over sin Facebook-profil tidligt mandag.

Med humor og en vis accept delte hun sin frustration over situationen med Ekstra Bladet.

"Det er skideirriterende. Men grandnevø har forsøgt at hjælpe mig, og det er da lykkedes at få adgang til min konto på Instagram. Men Facebook kan jeg ikke komme ind på. Vi har prøvet alt," fortalte sangerinden.

Sussis digitale dilemmaer stopper dog ikke her. For nylig blev hun offer for en svindel, hvor en falsk SKAT-medarbejder franarrede hende 100.000 kr.

Selvom hun skulle have været i retten i dag i forbindelse med denne sag, blev retssagen udskudt.

I et forsøg på at sende en fødselsdagshilsen, blev Sussi atter snydt, da hun modtog et svar fra hvad der viste sig at være en svindler, der udgav sig for at kunne assistere med en Amazon-transaktion. På trods af tidligere erfaringer, faldt hun for fælden og er nu endnu en gang udelukket fra sin Facebook-konto.

For Sussi er hendes online profiler mere end blot sociale medier; de er en forlængelse af hendes personlige og professionelle liv.

"Det er lidt som om, man mister noget af sig selv, når man ikke kan komme ind på sine egne profiler. Hvis der kommer en besked på Facebook fra mig, så lade være med at klikke på den!" udtrykte hun.

Med en voksende bekymring for sin online sikkerhed og kommunikation med sine fans, har Sussi delt et advarselsopslag på Instagram. Her opfordrer hun til forsigtighed med beskeder, der synes at komme fra hende.