Teenager dræbte hele sin familie: Hans motiv er afskyeligt

Skrevet af Henrik R

02/04/2022
Foto: Limestone County Jail
Foto: Limestone County Jail
En 14-årig dreng har dræbt hele sin familie, herunder tre yngre søskende på henholdsvis 6 år, 5 år og 6 måneder.

Dagens topnyheder

Den 14-årige dreng, der er anklaget for at have dræbt hele sin familie "er ikke berørt" af den forfærdelige tragedie, fortæller myndighederne.

Mason Sisk skød angiveligt sine forældre og tre yngre søskende, der var blot seks år, fem år og seks måneder gamle. Det skriver Mirror.

Ifølge myndighederne fandt Sisk ud af, at hans mor faktisk var hans stedmor. Det fik ham efter sigende til at skyde hele sin familie i raseri. Han har dog endnu ikke selv bekræftet motivet.

Anklagerne fortæller, at han skød sin far, John Sisk, 38, og sin stedmor Mary samt hans tre yngre søskende, Kane, Coleson og Arurora.

Derefter ringende han selv til alarmcentralen, hvor han fortalte, at han befandt sig i familiens kælder, da han hørte en pistol blive affyret gentagende gange.

Har ikke vist tegn på anger

Tara Pressnell, der er politichef i Limestone County, udtalte: "Mason synes ikke at være påvirket af det faktum, at han er anklaget for at have myrdet sin egen familie."

"Han har ikke vist tegn på anger. Mens han har været tilbageholdt, har han slet ikke talt om sin familie," tilføjede Pressnell.

En fætter fortalte til en række journalister, at i ugerne op til de påståede drab, havde han udvist "problematisk adfærd i skolen", ligesom han havde brændt dyr levende.

Da politiet konfronterede Sisk med en række uoverensstemmelser i hans erklæring, indrømmede han kort efter, at han havde skudt alle fem familiemedlemmer. Det fortæller de lokale myndigheder.

Sisk er blevet tiltalt for fem anklager om manddrab. Hans retssag vil foregå, som var han voksen, til trods for hans unge alder.

Han er blevet flyttet til Limestone County-fængsel efter dommer Matthew Huggins i sidste uge sagde, at der ikke var nogen grund til at tro, at han var psykisk syg.

Som følge af en nylig ændring af statsloven, kan Sisk kun blive idømt livstid. Han kan ikke blive idømt dødsstraf, da han er under 16 år gammel.