Tina Lunds forvandling: Jeg er meget tilfreds med resultatet

Skrevet af Julie Møller

14/12/2020
Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix
Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix
Hun er glad for, at hun tog beslutningen.

Dagens topnyheder

Instagram afslører Tina Lund, at hun har fået rettet tænder. Ridestjernen og forside-fruen viser på et billede, hvordan hendes skæve fortand er blevet rettet, så hendes tandsæt nu ville være perfekt i en Colgate-reklame.

“Jaaaaa så er jeg blevet færdig med mit forløb med invisalign. Jeg er meget tilfreds med resultatet. Jeg er glad for at jeg tog beslutningen om at få det gjort,” skriver hun i opslaget og takker tandlægen Heidi Lund, der har stået bag.

Skinne på tænderne

Heidi Lund forklarer på Instagram, at Tina Lund fik rettet sine tænder med Invisalign, som er “næsten usynlige skinner, der gradvist retter tænderne.”

I skrivende stund har over 6.600 trykket like til billedet af Tina Lunds forvandling. Der er rigtig mange, der er vilde med det nye tandsæt, der har taget ca. otte måneder om at blive rettet til, ifølge Tina Lund. 

“Wow! Det er mega flot,” skriver en følger, mens en anden skriver, at hun også havde et charmerende smil inden.

“Resultatet er flot. Men jeg vil sige at du havde et charmerende og et unik smukt smil med dem du oprindeligt havde.”

Tina Lund har i et afsnit af Forsidefruer givet udtryk for, at hun var træt af de mange henvendelser fra tandlæger, der ville ændre på hendes udseende. Men nu har hun altså alligevel valgt at få tænderne rettet til. 

“Det virkelig ikke for at være stikkende, men sagde du ikke i Forsidefruer, at der var tandlæger som konstant kontaktede dig med henblik på din skæve tand. Og at det var irriterende fordi du godt selv kunne lide din skæve tand? Din krop, dit valg! Men hvad fik dig til at skifte mening?,” spørger en interesseret følger på Instagram. Hertil svarer Tina Lund, at hun alligevel har valgt at gøre noget ved tænderne.

“Jo ældre vi bliver jo mere flytter vores tænder sig, så det vil kun blive værre med alderen. Derfor tænkte jeg, at det ville være en god ide at gøre mine tænder pænere med alderen.”

Herunder kan du se Tina Lunds forvandling:

Foto: Instagram @tinalund