Tingene fortsætter med at gå skævt for Dennis Knudsen: “En rigtig røvjul”

Skrevet af Nicolai Steinicke

29/12/2023
Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix
Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix
Det er ikke meget mere end en uge siden, at Dennis Knudsen tabte i retten, men nu går det skævt igen.

Dagens topnyheder

Kendisfrisøren Dennis Knudsen stod over for en udfordrende jul, ikke kun på grund af en nylig retssag, men også på grund af en række sygdomstilfælde i familien.

"Det har faktisk været en rigtig røvjul," indrømmede Knudsen i et interview med HER&NU, efter at have tilbragt højtiden med syge børn, en forkølet mor, og egen sygdom.

Knudsen, der modtog en dom på 40 dages betinget fængsel og en tillægsbøde på 2000 kroner for en hændelse i juli, hvor han mistede besindelsen ved Molslinjen, havde oprindeligt planlagt en festlig jul med familien og venner, herunder tv-lægen Charlotte Bøving.

Men sygdom tvang familien til at udskyde fejringen. "Vi kom først over til Charlotte i går, så nu leger vi rigtig jul," sagde Knudsen, som forsøgte at holde humøret oppe trods omstændighederne.

Ud over de personlige udfordringer står Knudsen også over for juridiske konsekvenser fra sommerens hændelse, herunder konfiskation af hans Audi og et års frakendelse af kørekortet for vanvidskørsel. Men ifølge Knudsen har retssagen ikke været den primære årsag til den mindre end ideelle jul.

"Det har faktisk ikke fyldt specielt meget," forklarede han, med henblik på at mødes med sin advokat efter nytår for at diskutere muligheden for at anke dommen.

Mens Knudsen og hans advokat endnu ikke har besluttet sig for en anke, udtrykte han en vis optimisme om fremtiden: "Men jeg tror, vi har en rimelig stor afklaring på det, både hende og jeg - vi har en god fornemmelse for, hvad vi gør." Selv i lyset af juridiske og sundhedsmæssige udfordringer, ser det ud til, at Knudsen og hans familie forsøger at finde lyspunkter i en ellers dyster juletid.