Tirsdag blev de efterlyst af politiet: Nu er der nye vigtige oplysninger

Skrevet af Kamille Isaksen

11 uger siden

|

01/03/2024
Foto: Youtube - Politiet / Østjyllands Politi
Foto: Youtube - Politiet / Østjyllands Politi
Du skal straks kontakte politiet, hvis du ser denne bil komme kørende.

Dagens topnyheder

I tirsdags udsendte politiet en efterlysning efter de mænd, som har formået at stjæle sidespejle fra over 100 biler. Nu er politiet dog kommet i besiddelse af nye oplysninger, og de intensiverer derfor eftersøgningen. 

Politiet har nemlig efterlyst en sølvgrå Toyota Corolla med litauiske nummerplader, som er mistænkt for at være involveret i en række tyverier af biltilbehør i Aarhus-området.

Det skriver Østjyllands Politi i en pressemeddelelse

I løbet af februar måned har Aarhus været skueplads for en bemærkelsesværdig serie af tyverier, hvor ikke færre end 200 sidespejle er stjålet fra biler. Østjyllands Politi, som først udsendte efterlysningen af den litauisk indregistrerede bil, har modtaget 44 anmeldelser på bare én dag, hvilket understreger omfanget af kriminaliteten.

Detaljer om den efterlyste bil

Den efterlyste bil, som er en sølvgrå eller grå Toyota Corolla, bærer nummerpladerne GJO699 eller GUO699. Politiet har offentliggjort et grynet billede af køretøjet, indhentet fra overvågningsvideoer, i håb om at få afgørende ledetråde fra offentligheden.

Du kan se billedet her: 

Foto: Østjyllands Politi

Tyvenes metoder 

Gerningsmændene, som menes at være en gruppe omrejsende kriminelle, opererer med stor effektivitet og præcision. De er ofte maskerede, iført handsker og mørkt tøj, og arbejder i grupper. Politiet har endda delt videoer og billeder, der viser tyvene i færd med at stjæle sidespejle, for at illustrere deres metoder og opfordre borgere til at komme med oplysninger, der kan føre til deres identifikation.

Du kan se videoen her: 

Østjyllands Politi understreger vigtigheden af borgernes hjælp i sagen og opfordrer alle, der ser den efterlyste bil eller har oplysninger om gerningsmændene, til at kontakte politiet. Det er vigtigt ikke selv at intervenere, men i stedet rapportere observationer til de rette myndigheder.