To danskere alvorligt kvæstet: Hastet til hospitalet i helikopter

Skrevet af Kamille Isaksen

26/02/2024
Foto: Presse-fotos.dk
To personer er blevet fløjet til hospitalet efter ulykken.

Mest læste i dag

Mandag eftermiddag udspillede der sig en dramatisk hændelse på Simmelbrovej mellem Grindsted og Sønder Omme, hvor en grisetransport og en personbil var involveret i en alvorlig trafikulykke. 

Det skriver Presse-fotos.dk.

Ulykken medførte, at redningstjenester, inklusiv ambulancer og en helikopter, blev nødt til at spærre vejen for at tage hånd om situationen.

Ifølge Sydøstjyllands Politi er to personer, der befandt sig i personbilen, blevet alvorligt skadet som følge af sammenstødet. "Føreren af grisetransporten har ramt personbilen, hvor der sad to personer i. Begge er ved bevidsthed, men de er kommet alvorligt til skade i forbindelse med påkørslen," forklarer vagtchefen. De skadede er efterfølgende blevet fløjet til hospitalet for behandling.

Foto: Presse-fotos.dk

Det fremgår, at personbilen var parkeret ved siden af vejen, da den blev ramt af grisetransporten. Politiet har nu tilkaldt en bilinspektør for at undersøge de nærmere omstændigheder omkring ulykken.

Til trods for ulykkens alvor, er der ingen dyr, der er kommet til skade, da grisetransporten var tom på ulykkestidspunktet. Chaufføren af transporten er ligeledes sluppet fra ulykken uden alvorlige fysiske skader.

Redningsarbejdet på stedet er omfattende, med deltagelse af mindst to ambulancer, en lægebil, beredskabstjenesten og politiet. De arbejder på at rydde op, foretage nødvendige undersøgelser, og ikke mindst bjærge de involverede køretøjer. 

Vejen vil derfor være spærret i begge retninger i en uforudset periode, og der er endnu ikke givet en tidshorisont for, hvornår trafikken igen kan flyde normalt.

Foto: Presse-fotos.dk