Torsdag aften strømmede folk til Bilka: Nu viser disse billeder hvorfor

Skrevet af Emil Martesen

29/12/2023
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Torsdag aften strømmede folk til Bilka af én bestemt grund.

Dagens topnyheder

Når Bilka trækker overskrifter plejer det som regel at dreje sig om tilbud, episoder der giver et smil på læben eller butikstyverier.

Denne gang er ingen af tre ovenstående fænomener grund til, at Bilka nu tiltrækker sig opmærksomhed.

Torsdag aften i Bilka Næstved var en aften ud over det sædvanlige.

I de sene timer var der nemlig en særlig grund til, at folk flokkede omkring varehuset, og nu har du muligheden for at se billederne, der afslører årsagen.

Her var det ikke blot en almindelig indkøbstur, der stod på agendaen, men et storslået fyrværkerishow, der havde lokket en mangfoldig skare af mennesker til.

Familier, venner og bekendte fra nær og fjern havde fundet vej til parkeringspladsen, der denne aften var omdannet til en festlig arena, hvor lys og farver skulle pryde nattehimlen.

Du kan se billeder af fyrværkeriet herunder.

Foto: Presse-fotos.dk

Selvom der var mødt en masse mennesker op for at se showet, så er det ikke alle, der er lige glade for fyrværkeri.

I kølvandet på offentliggørelsen af regeringens planer om at stramme reglerne for fyrværkeri, har tv-personligheden Janni Ree udtrykt sin støtte til yderligere begrænsninger.

Hendes bekymring er især rettet mod dyrenes velbefindende i forbindelse med nytårsfejringen.

Det skriver Ekstra Bladet.

Janni Ree, der er gift med Karsten Ree, påpeger, at hun godt kan lide fyrværkeri i særlige anledninger såsom bryllupper, men pointerer også, at hun godt kunne leve uden:

"Jeg synes jo ærligt, at det skulle forbydes."

Hendes holdning er, at fyrværkeri bør begrænses til specielle begivenheder som store bryllupper eller shows i Tivoli, og ikke være en almindelig praksis op til nytårsaften.

Janni Ree har en særlig gruppe i tankerne, når hun tænker, som hun gør:

"Dyrene når jo at blive ekstremt bange. Jeg ved, at bare jeg går med mine på Strandvejen, så går de helt inde langs hækken. De er jo fuldstændig angst for det her."

Foto: Presse-fotos.dk