Toy Story-stjerne død

Skrevet af Nicolai Busekist

03/04/2022
Foto: Eric Charbonneau/Shutterstock/Ritzau Scanpix
Foto: Eric Charbonneau/Shutterstock/Ritzau Scanpix
Stjernen, der blandt andet er kendt fra Toy Story, er afgået ved døden.

Dagens topnyheder

Skuespillerinde Estelle Harris, der lagde stemme til karakteren Fru Potato Head i 'Toy Story' og spillede rollen som George Costanzas mor i 'Seinfeld', døde lørdag i en alder af 93 år.

Hendes søn, Glen Harris, har bekræftet hendes død til Deadline. Og ifølge New York Post har han også forklaret, at den kendte skuespillerinde døde af naturlige årsager.

"Det er med den største sorg og tristhed, at jeg meddeler, at Estelle Harris er gået bort i aften kl. 18.25," fortalte Glen Harris til Deadline.

"Hendes venlighed, lidenskab, følsomhed, humor, empati og kærlighed var praktisk talt uovertruffen, og hun vil blive frygteligt savnet af alle dem, der kendte hende."

Harris var især kendt for sin meget unikke og høje stemme. Derudover har rigtig mange stiftet bekendtskab med hende i NBC-serien 'Seinfeld', hvor hun spillede rollen som George Costanzas mor.

I et Mors Dags-interview fra 2014 med The Post forklarede hun, hvordan hendes tv-modpart, som altså spillede hendes søn, ville have fejret dagen.

"Hvis George Costanza nogensinde lavede et måltid til mig til Mors Dag, ville det være en fiasko. Alt ville blive forfærdeligt. Han ville sandsynligvis gøre det på den forkerte måde - han ville ødelægge tallerkener, invitere de forkerte mennesker, og ødelægge alt," sagde hun.

Derudover lagde hun heller ikke skjul på, at hun ikke selv havde et synderligt positivt syn på Mors Dag, da hun mener, at det er en dag, som blot handler om, at forretninger kan tjene penge.

"Jeg kan ikke lide nogen af ​​disse dage. Jeg føler, at de er udbredt udelukkende for at tjene penge. Jeg kan godt lide at hver dag betyder noget, og man ikke bare fejrer den, fordi det har et navn."

Harris blev født den 4. april 1928 på Manhattan af polsk-jødiske forældre. Familien flyttede senere til Tarentum, hvor hun også gik på og dimitterede fra gymnasiet.

Hun begyndte sin skuespillerkarriere i teaterverdenen, inden hun begyndte at få roller i film og tv. Hendes lange CV inkluderer blandt andet roller i 'Night Court', 'Married…With Children' og 'Star Trek: Voyager'.

Harris efterlader sig tre børn, tre børnebørn og et oldebarn, skriver Deadline.