Træt William Kvist: Jeg har ventet på min chance

Landsholdsspilleren William Kvist fik for første gang i tre måneder fuld spilletid for Wigan i weekendens 1-1-kamp mod Blackburn Rovers i den næstbedste engelske fodboldrække.

Den 29-årige dansker fik vist sig godt frem, efter at han i de seneste kampe var røget helt ud på tribunen.

- Det er derfor, at jeg er kommet hertil; for at bidrage og spille kampe, og det var dejligt at spille igen, siger Kvist til Wigans hjemmeside.

- Jeg er træt. Det er klart, for det er otte uger siden, at jeg sidst spillede 90 minutter med landsholdet, men jeg har holdt mig fit og ventet på min chance, fortæller han.

Klubbens manager, Malky Mackay, lod undervejs i kampen mod Blackburn den rutinerede dansker tage flere af sine lange indkast, som voldte modstanderne problemer.

- Manageren fortalte, at han først for nylig har opdaget, at jeg tager lange indkast. Det har jeg gjort mange år for FC København, Stuttgart og det danske landshold. Det er et godt våben.

- Det er svært for forsvarsspillerne at ramme bolden hårdt og få den ud af boksen, fordi bolden ikke kommer med så stor fart ved indkast.

- På den måde vil der altid komme nogle anden- og tredjebolde i området, siger Kvist.

Wigan indtager en placering i bunden af The Championship, hvor holdet er næstsidst.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip