Trist nyt for dansk restaurantkæde: Tvunget til at lukke restaurant

29/08/2023 06:45

Henrik R

Nyheder
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Restauranten lukker allerede inden for ganske få dage.

Mest læste i dag

Efter 8,5 år i hjertet af Valby, har Bone's restauranten annonceret sin lukning.

Det populære spisested, kendt for sin amerikanske BBQ-stil og generøse salatbar, har meddelt, at den vil lukke sine døre for sidste gang den 2. september. Årsagen til lukningen er udløbet af lejekontrakten på den nuværende adresse.

"Det er med tungt hjerte, at vi må meddele, at Bone’s i Valby lukker," skriver restauranten i et Facebook-opslag. "Vi takker for 8,5 gode år, som har budt på mange gode oplevelser med jer. I hjertet gemt, aldrig glemt."

Som en sidste hyldest til deres trofaste kunder, har Bone's i Valby besluttet at køre et særligt tilbud i ugen op til lukningen. Gæsterne vil kunne nyde en gratis salatbar og softice som tilbehør til deres hovedret.

"Vi har sidste åbningsdag på lørdag d. 2. september, og håber på at se nogle af jer i ugens løb," fortsatte opslaget.

"Vi har i den triste anledning besluttet at køre et ekstra skarpt tilbud, og du kan denne uge i Valby få gratis salatbar og softice til din hovedret."

Bone's i Valby har været et populært samlingspunkt for både lokale og besøgende, der søgte en autentisk amerikansk spiseoplevelse. Med sin lukning mister Valby et stykke af sin gastronomiske mangfoldighed, men de gode minder og oplevelser vil forblive i hjertet af både ejere og gæster.

Efter lukningen af Bone's restauranten i Valby, vil der være 25 Bone's-restauranter tilbage i Danmark. 18 i Jylland, 1 på Fyn og 6 på Sjælland & øerne.