Trodser corona og rejser ud: Spies indsætter ekstra fly

Skrevet af Julie Møller

29/09/2020
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Danskerne vil på efterårsferie, og længslen efter udlandet trækker.

Dagens topnyheder

COVID-19-epidemien er stadigvæk herskende, og med de stigende smittetal ser det ikke ud til, at situationen vender lige med det samme.

Men det afholder ikke danskerne fra at rejse sydpå. Det danske efterår skal skiftes ud med solskin og varme temperaturer, og det får altså flere til at bestille en solferie. Det oplyser Spies i en pressemeddelelse.

Spies kan allerede nu melde om næsten udsolgt fra København i uge 42 til de populære græske øer Rhodos og Kreta og til Cypern.

Derfor har de valgt at indsætte et ekstrafly fra København til Rhodos med afgang søndag den 11. oktober. 

80 procent tager til Grækenland

Spies forventer samlet at sende op mod 3000 danskere på efterårsferie til de populære charterdestinationer i uge 42 – heraf skal godt 80 procent til Grækenland.

“Grækenland og Cypern er de mest populære destinationer netop nu. Begge steder har siden foråret haft meget lave smittetal, og vi mærker en fortsat ganske stor rejselyst blandt danskerne, der vil ned til sol og strand. Det betyder, at vi allerede har solgt ni ud af 10 rejser i skolernes efterårsferie, og derfor indsætter vi nu et ekstra fly med ca. 200 ekstra pladser, som nok skal blive solgt hurtigt,” fortæller Lisbeth Nedergaard, kommunikationschef i Spies.

For Spies ser top 3-listen over de mest populære rejsemål i skolernes efterårsferie således ud:

  1. Rhodos
  2. Cypern
  3. Kreta 

Rhodos er nummer et hos danskerne. Foto: Shutterstock.com

Der er ikke noget at sige til, at mange søger mod det græske. Der er lige nu omkring 28 grader på Rhodos. Oktober viser en gennemsnitstemperatur på 25 grader, vandet er ca. 23 grader, og der er i gennemsnit syv solskinstimer om dagen.