TV 2-kendis er gået konkurs

Foto: Shutterstock

Han er blevet kendt landet over, efter at have deltaget i det populære TV 2-program 'Korpset'. Nu er han gået konkurs med sit firma.

Morten Grundsøe, der har en fortid som både jægersoldat og ekstremsportsudøver, er bedst kendt for sin rolle som instruktør i det populære TV 2-program 'Korpset'.

Læs også

Mand klagede over 'oppustet mave': Så gjorde lægerne chokerende fund i hans mave

Han er dog også kendt for at have drevet flere danske forretninger, men nu er han igen gået konkurs. Konkret er det tredje gang, at Morten Grundsøe er gået konkurs med et firma.

Den tidligere jægersoldat er altså gået konkurs flere gange før, men senest er det med hans virksomhed HR-Online ApS

HR-Online ApS, der havde et binavn registreret, der hed Bigice Aps, var registreret på en adresse i Kerteminde frem til selskabets konkurs.

Det lyder også, at det gik konkurs på omtrent samme tid som aspiranterne var i færd med at lave de sidste optagelser til den femte sæson af 'Korpset', der fik premiere i slutningen af august i år.

Det er dog - som sagt - ikke blot dette selskab, han er gået konkurs med. Han har nemlig også før været involveret i konkurser, da han den tidligere jægersoldat har været nødt til at sende selskaberne i BIGICE S.M.B.A og 37436046 IVS i graven.

Tidligere har Ekstra Bladet skrevet om, at BIGICE S.M.B.A. skyldte en stor sum penge til Skat, ligesom han blev meldt til Fyns Politi af kurator i konkursboet.

Hertil har han også en lang række tvangsopløst selskaber bag sig, men når behandlingen af konkursboet i HR-Online ApS er færdiggjort, vil Morten Grundsøe ikke længere have en virksomhed registreret i Danmark.

Læs også

Will Smith bryder tavsheden om Chris Rock-batalje i kølvandet på ny film

I den seneste sæson af 'Korpset', hvor han havde travlt med at sende deltagere som tv-værterne Mille Gori, Kristian Bech og Abdel Aziz Mahmoud, danser Didde-Mie From, håndboldspiller Lars Rasmussen, og fodboldspiller Theresa Eslund gennem diverse prøvelser, var hans selskab derfor under afvikling.

 

Dagens Gossip