TV 2-kendis vejede 350 kilo: Se hans vilde forvandling her

Skrevet af Mathias Busekist

22 uger siden

|

12/12/2023
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Han kunne kun sidde op i 10 minutter og måtte bevæge sig rundt i eget hjem med en rollator.

Dagens topnyheder

Stefan Jepsen blev kendt i TV 2-formatet 'Stor Mand', hvor man fik et indblik i, hvordan han levede sit liv uden at kunne udføre selv de mest basale hverdagsopgaver, da han under optagelserne blev lavet, da han indtog han store mængder mad, og havde en vægt på omkring 350 kilo.

Det havde naturligvis store konsekvenser for ham, da han nærmest intet kunne på grund af sin høje vægt. Af denne grund tilbragte han en stor del af sit liv i sin seng og måtte bevæge sig rundt i sit eget hjem med en rollator.

Heldigvis har den professionelle hjælp, han fik gennem programmet, haft stor gavn for ham, da han ellers havde en livstruende høj vægt.

Det voldsomme vægttab har dog også haft konsekvenser for Stefan, hvilket han har været åben om i et tidligere opslag på Instagram.

"…en af mine største udfordringer i hverdagen lige nu mht. at bevæge sig rundt- mit maveskind mv. Hvis du har en god løsning på det eller kender nogle, der har gode erfaringer, må du meget gerne skrive. Det kan desværre ikke opereres væk lige nu," skriver han i opslaget, som du kan se nedenfor.

Selvom der endnu ikke er fundet en løsning på problemerne med hans nu løse maveskind, holder det ham ikke fra at kæmpe for at tabe sig endnu mere.

Han kan nemlig med sit seneste Instagram-opslag afsløre, at han nu har tabt sig imponerende 135 kilo.

"Det kan godt være at der er gråvejr men solen skinner på mig☀️ Jeg har nu tabt mig 135 kg siden januar😃 dvs. at min kampvægt nu er 215 kg. Fortsat god lørdag," skriver han i et opslag til sine godt 55.000 følgere på Instagram.

I TV 2-dokumentaren så man sjældent Stefan forlade sit hjem, da han skammede sig over sit udseende, men med sine Instagram-billede viser han, at han med sit vægttab, er blevet mere komfortabel med at komme udenfor.