TV 2 melder ud om ‘Stormester’-tilbagevenden: Her er datoen

Skrevet af Kamille Isaksen

19 uger siden

|

03/01/2024
Foto: TV 2 / Henrik Ohsten
Foto: TV 2 / Henrik Ohsten
Nu vender det populære underholdningsprogram tilbage.

Dagens topnyheder

For fans af det populære underholdningsprogram 'Stormester' er der store nyheder på horisonten. Efter et år fyldt med latter og udfordringer, er det bekræftet, at programmet vender tilbage med nye sæsoner, der lover at bevare den underholdningsmæssige topfart, som har gjort showet til en favorit.

Denne spændende udvikling blev afsløret på Instagram, hvor produktionen delte nyheden om, at optagelserne til den ottende sæson starter i februar. "Nogen der er klar på mere Stormester? For så har vi nemlig gode nyheder. Til februar går vi i studiet med et helt nyt hold deltagere og optager sæson 8! Deltagerne afslører vi på fredag," lyder det i opslaget, der også inkluderer et billede af Mark le Fêvre, programmets kendte ansigt.

Interessen omkring showet tager ikke kun form i nye sæsoner. Der er også annonceret en specialsæson, 'En Chance Til', der også er sat til at blive sendt i 2024. "Og til de mange der spørger. Specialsæsonen 'En Chance Til' er bestemt ikke glemt. Den kommer også på et tidspunkt i 2024. Så der er masser at glæde sig til," afslører opslaget.

For dem, der ønsker at opleve 'Stormester' fra første parket, er der også gode nyheder. Billetter til studieoptagelserne vil være tilgængelige fra den 8. januar kl. 10.00. Disse optagelser, som finder sted den 12., 13., 19. og 20. februar, tilbyder en unik mulighed for at se magien udfolde sig bag kameraet.

Med disse nye sæsoner og den særlige 'En Chance Til'-sæson lover 'Stormester' at fortsætte med at levere højoktan underholdning og uforudsigelige øjeblikke. 

Se opslaget her: